Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Soupeř nás jednoznačně přehrál!

Soupeř nás jednoznačně přehrál!

TJ Vaňov : TJ Mojžíř 1:5 (1:3)

 

         V 7. kole jsme přivítali na našem hřišti loňského vítěze II. třídy ULTJ Mojžíř, který se prezentuje rychlou dynamickou hrou. Do zápasu jsme nastupovali s tím, že musíme včas přistupovat k protihráčům, zrychlit naší kombinaci a především neinkasovat hned v úvodu zápasu.

         Od úvodního hvizdu byl tím, kdo udával tempo zápasu náš soupeř a již v 6. minutě se po zaváhání naší obrany mohl radovat z gólu. Bohužel se potvrdilo to, na co byli hráči před zápasem upozorněni a hostům po vstřeleném gólu jakoby narostla křídla a na hřišti byl prakticky jen jeden tým, z čehož vyplynuly v 11. a 22. minutě další dva góly v naší síti. Až po tom jsme se začali pomalu do zápasu dostávat i my, za což jsme byli odměněni ve 33. minutě snížením stavu na 1:3 brankou Budky, který za 30 metrů pohotově přeloboval brankáře.

         Na dominanci Mojžíře jsme po přestávce zareagovali změnou v rozestavení na 3 – 5 – 2, díky čemuž se nám podařilo vyrovnat dění ve středu hřiště, ale do vyložených gólových šancí jsme se nedostávali. A tak to byli opět hosté, kdo se mohl slavit a to v 54. minutě po brejkové situaci – 1:4. V následujících minutách už naši hráči nenašli recept jak ještě zdramatizovat utkání a naopak v 65. minutě „padají list“ z 18 metrů skončil v naší svatyni.

         Sportovně musíme uznat, že soupeř nás přehrál rozdílem třídy naprosto zaslouženě. Důležité bude využít poznatků z tohoto zápasu a v následném tréninkovém mikrocyklu zapracovat na tom, abychom v následném zápase v Chlumci, který je momentálně 3. v tabulce, dokázali předvést výkon odpovídající našim ambicím a získat nějaké plusové body.

 

sestava:

P. Traista

 

M. Novák  V.Budka    J. Vacata   J. Žejdlík

 

  M.Husák       L.Stehlík      D.Mendlová      M.Novotný                 

 

L. M. Berger       M. Černý

 

 

fotky ze zápasu :

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_TJ_Mojzir_1_5_1_3/