Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: V devíti jsme dali sedmičku!

26. 9. 2016

V devíti jsme dali sedmičku!

TJ Vaňov : FK ČL Neštěmice 7:2 (5:0)

 

         Po čtrnáctidenní zápasové pauze nás v dalším mistrovském zápase čekal tým Neštěmic, se kterým jsme se naposledy utkali v předloňské sezóně a schytali těžký výprask 3:13! K zápasu se především  ze zdravotních důvodů dostavilo pouze devět hráčů a to Jirka Žejdlík byl jednoznačně zralý na postel a teplý čaj.

         A byl to právě Žejdlík, který v 1. minutě po přízemním centru Stehlíka umístěnou střelou k tyči otevřel skóre utkání. Od této chvíle jsme i přes nižší počet hráčů diktovali tempo zápasu a naši fanoušci se mohli radovat opět v 9. minutě, kdy Stehlík z pravého křídla poslal střílený centr na nabíhajícího Husáka a ten se nemýlil! V 21. minutě to již bylo 3:0, když Husák na naší polovině vybojoval balón, přihrál Novákovi a ten následnou kolmicí našel Stehlíka, jenž elegantně přeloboval brankáře hostů! Na 4:0 dal po fantastickém pressingu Bartošky opět Stehlík. O 3 minuty později se znovu měnilo skóre, Mendlová krásnou kolmicí oslovila Bartošku a mohli jsme slavit!

         V kabině jsme si řekli, že je nutné pokračovat v předváděné hře a dominovat na hřišti. Hráči pokyny plnili a ve 41. minutě se po rohu Stehlíka hlavou parádně trefil Bartoška! Ve 46. minutě jsme se bohužel nevyhnuli zaváhání v rozehrávce v našem vápně a soupeř snížil na 1:6. Následně jsme se dostali do 100 % gólových šancí, ale Stehlík ani Bartoška své „tutovky“ nedokázali proměnit, a tak se v 66. minutě po nešťastně odraženém míči na naší penaltě prosadili hosté. Poslední slovo zápasu jsme, ale měli my, Žejdlíka na malém vápně nezištnou přihrávkou oslovil Stehlík a ten uzavřel účet utkání na 7:2!

         Hodnocení zápasu vzhledem k počtu hráčů v jakém jsme nastoupili musí být jednoznačně pozitivní. Potěšující je především fakt, že jsme soupeře dokázali přehrávat kombinační hrou a procento držení míče bylo jednoznačně na naší straně kromě úseku mezi 52. a 62. minutou, kdy se naši hráči nedokázali 100% koncentrovat na hru. Všichni bez výjimky podali bojovný týmový výkon, za což jim byla odměnou nejen výhra, ale i potlesk našich spokojených fanoušků. V dalším kole zajíždíme do Libouchce, kde nás čeká podstatně kvalitnější a fyzicky zdatnější soupeř.

 

sestava:

M. Černý

 

         M. Novák            J. Vacata            L. M. Berger

 

D. Bartoška     L. Stehlík          D. Mendlová      M. Husák           

 

J. Žejdlík

fotky ze zápasu :

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_FK_CL_Nestemice_7_2_5_0/