Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: V Libouchci jsme dostali „bůra“!

V Libouchci jsme dostali „bůra“!

TJ Libouchec/Tisá : TJ Vaňov 5:2 (2:1)

 

         Ve 4. kole nadstavby jsme jeli do Libouchce, který zejména v domácím prostředí předvádí poměrně kvalitní fotbal. Ještě 2 dny před zápasem jsme si mysleli, že konečně budeme mít k dispozici kompletní kádr, ale bohužel V. Budka si při tělocviku poranil koleno.

         Na vzniklou situaci jsme zareagovali, tak že jsme zvolili hru na 3 obránce, kdy křídelní hráči měli spíše defenzivní úkoly.

Začátek byl pro nás radostný, neboť již ve 2. minutě Stehlík po brejku otevřel účet zápasu. Domácí se z inkasovaného gólu byli zaskočení, ale bohužel jsme naše následné šance neproměnili. Postupně libouchečtí hráči přebírali otěže zápasu, v 15. minutě si Mára Novák při obranném zákroku zlomil ruku a ve večerních hodinách musel podstoupit operaci, což nám na klidu také nepřidalo a ve 24. minutě jsme poprvé inkasovali. Aby toho nebylo málo, tak ve 29. minutě pro bolest v rameni Kulhánek opustil hřiště na 5 minut a byli jsme v deseti, čehož domácí využili ke vstřelení branky těsně před přestávkou.

         V kabině jsme si řekli, že musíme zlepšit pohyb a pokusíme se o brzký kontaktní gól. Hrálo se především na domácí polovině, ale prosadit jsme se z náznaků šancí nedokázali. Naopak ve 43. minutě využil libouchecký útočník dlouhého míče za naší obranu a nadvakrát překonal Traistu. O 3 minuty později ještě dokázal Kulhánek snížit na 2:3, ale to bylo z naší strany všechno. Postupem času se více začala ukazovat značná věková i fyzická převaha domácích a po jednom z našich letošních nejhorších výkonů jsme schytali „bůra“.

 

 

        

sestava:

P. Traista

         D. Mendlová      J. Vacata            M. Novák (M. Bartoška)
J. Žejdlík        L. Stehlík         J. Kulhánek                 D. Bartoška

 

J. Souček ml.     L. M. Berger                 M. Husák

 

 

fotky ze zápasu :

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Libouchec_TJ_Tisa_Tj_Vanov_U15_5_2_2_1/