Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: V Mojžíři jsme předvedli sympatický výkon

V Mojžíři jsme předvedli sympatický výkon.

TJ Mojžíř : TJ Vaňov 8:5 (4:1)

 

         V 5. kole nadstavby jsme „slavili“ nezáviděníhodné jubileum,

když jsme již podesáté v této sezóně nastoupili k mistrovskému utkání s méně než 11 hráči. Po dohodě s trenérem Mojžíře nám bylo umožněno využít služeb Venci Strádala ml. a nastoupili tak k zápasu v deseti.

         Zápas pro nás nemohl začít hůře, hned ve 2. minutě domácí kopali penaltu a šli do vedení 1:0. Brzkou brankou jsme byli zaskočeni a Mojžíř diktoval tempo hry, z čehož vyplynul v 10. minutě rohový kop a další gól v naší síti! V minutě 12. jsme snížili na 1:2, když Kulhánek z 9 m uklidil míč po Stehlíkově přihrávce do branky. Za 4 minuty domácí opět vedli o 2 góly, když střela z úhlu skončila na Traistovými zády. Do kabin se šlo za stavu 4:1 pro domácí, když ve 31. minutě střela z 20 m opět rozvlnila naší síť.

         O přestávce jsme si řekli, že do 5 minut musíme vstřelit gól a začít hrát více kombinačně. Ukázalo se, že naši hráči umí plnit trenérovi pokyny a v čase 39:40 Kulhánek využil Stehlíkovi PN a dal na 2:4.

Bohužel jsme následně v rozmezí 6 minut 3 x inkasovali! Vaňováci, ale nesložili zbraně a v 58. minutě Stehlík z brejku po Kulhánkově přihrávce snížil na 3:7. Za 3 minuty si Stehlík postavil míč a z přímého kopu 35 m od brány dal na 4:7, a když v 64. minutě Husák po závaru v soupeřově vápně propálil, vše co mu stálo v cestě, tak se pomalu schylovalo k senzaci! Bohužel nám již nezbyli čas ani síly na vyrovnání, naopak jsme v poslední minutě inkasovali osmý gól.

         Sami domácí trenéři po zápase pochválili naší bojovnost a kvalitu. Po výkonu jaký jsme předváděli od 50. minuty, opět vyvstává otázka, jak by asi vypadala tabulka, pokud bychom měli širší kádr.

        

 

sestava:

P. Traista

 

         V. Strádal           V. Budka                      J. Vacata

 

D. Mendlová          L. Stehlík        J. Kulhánek                 J. Žejdlík

 

L. M. Berger                 M. Husák

 

 

fotky ze zápasu :

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Mojzir_Tj_Vanov_U15_8_5_4_1/