Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Vítězná premiéra

8. 9. 2015

Vítězná premiéra

TJ Chlumec : TJ Vaňov 0:2 (0:1)

 

         Sobota 5.9.2015 byla ve znamení premiéry našeho mužstva

v soutěži starších žáků. Hned na úvod nás čekal jeden z favoritů

letošního ročníku TJ Chlumec.

         Do zápasu jsme vstoupili s taktikou založenou na postupném útoku a kombinační hře již od vlastní šestnáctky. Kluci se drželi určené taktiky, z pohledu laika to sice vypadalo, že domácí mají od první minuty určitou převahu, ale hru jsme kontrolovali a v 6. minutě jsme se po rychlém protiútoku zakončeném Stehlíkovou střelou z hranice velkého vápna ujali vedení! Následně hra probíhala především ve středu pole, domácí po odražených míčích získali jen několik rohů, které pro nás neznamenali větší nebezpečí a s několika dalekonosnými střelami si spolehlivý Traista poradil. Ve 24. minutě Stehlík z 11 metrů napálil břevno a o 2 minuty později Kugler z 
bezprostřední blízkosti nedokázal propálit domácího brankáře. To znamenalo, že do kabin jsme šli s jednogólovým náskokem.

         Druhý poločas pokračoval ve stejném duchu jako ten první a i přes několik příležitostí na obou stranách se skóre měnilo až v 50. minutě, to se Gašpar elegantně prosmýkl obranou Chlumce a ta ho zastavila jen za cenu faulu. K přímému kopu ze vzdálenosti 18 m se postavil Stehlík a jeho střelu zastavil hráč stojící ve zdi rukou, což znamenalo pokutový kop. Z něho Stehlík navýšil naše vedení na 2:0!  Do konce zápasu jsme již soupeři nedali šanci průběh zápasu dramatizovat a zaslouženě jsme slavili vítězství.

         Pozitivem utkání bylo, že jsme si nenechali vnutit soupeřův herní styl a praktikovali naší kombinační hru minimálně po 85 % času utkání. Velká spokojenost byla i s výkonem našich nových hráčů D. Bartošky, M. Nováka, J. Kuglera a D. Gašpara.

 

Sestava:

P.Traista

 

L.M. Berger        J.Vacata             V.Budka              M.Novák

 

D.Bartoška                  L.Stehlík             J.Kugler              D.Gašpar

 

J.Souček            M.Vysypal (J.Žejdlík)