Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Výhra bohužel až po penaltovém rostřelu

11. 6. 2017

 

Výhra bohužel až po penaltovém rostřelu

TJ Vaňov : TJ ČSAD Libouchec 5:4 np (1:3)

 

         V dohrávce 15. kola jsme přivítali tým TJ ČSAD Libouchec, zápas byl specifický tím, že náš tým bude pro příští sezónu doplněn o pět hráčů z tohoto týmu.

         Zápas pro nás začal naprosto snově, když hned v 1. minutě Berger zužitkoval Stehlíkovu přihrávku a zblízka otevřel účet utkání. Z vedení jsme se neradovali dlouho, protože ve 3. minutě po zaváhání našeho hráče to bylo 1:1. O 7 minut později to bylo již 1:2, když po závaru před naší brankou jsme zahráli rukou a byla z toho úspěšně proměněná penalta. Následně jsme si vypracovali několik 100 % šancí, ale tyčka, břevno nebo hostující golman nám vždy zamezili ve skórování. A tak se opět potvrdilo klasické „nedáš – dostaneš“, ve 33. minutě hosté rozehrávali přímý kop, po kterém navýšili své vedení na 1:3.

         Do 2. poločasu jsme nastoupili s odhodláním poprat se o dobrý výsledek a ve 42. minutě se prosadil Stoklasa. Bohužel po 2 minutách jsme opět prohrávali rozdílem 2 gólů po úniku a zakončení soupeřova útočníka z pravého křídla. Naši to hráči to nezabalili a po Stehlíkových brankách ve 47. a 66. minutě jsme dokázali vyrovnat. V následném penaltovém rozstřelu se konečně štěstí přiklonilo na naší stranu.

 

sestava:

                                         P. Traista

 

J. Vacata       M. Novák                 V. Budka.           J. Žejdlík ml.

 

D. Bartoška        D. Mendlová      L. Stehlík                 J. Souček

 

      L. M. Berger      M. Majtínek (V. Stoklasa)        

 

 

fotky:  http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_-_TJ_CSAD_Libouchec_5_4_np._1_3/