Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Vyhráli jsme, ale fotbal plakal

Vyhráli jsme, ale fotbal plakal

FK Chuderov : TJ Vaňov 3:4 (0:3)

 

         Do Chuderova jsme jeli s jasným cílem, prolomit sérii porážek a připsat si 3 body do tabulky II. třídy. Kluci měli za úkol roztahovat hru a využít ke kombinaci krásný deštěm skrápěný trávník.

         Od začátku bylo bohužel utkání plné nepřesností od obou družstev. Po první povedené akci v 10. minutě jsme se mohli radovat. To D.Bartoška našel nahrávkou Stehlíka a ten se nemýlil. Za 2 minuty později jsme vedli již 2:0, Budka si z postu stopera seběhl na hranici vápna domácích a po Žejdlíkově narážečce propálil Kunerta v brance Chuderova. Celý zbytek poločasu jsme měli územní převahu, ale díky naší chaotické hře jsme z toho vytěžili jen jeden gól, když Stehlík po sólové akci ve 33. min. zvýšil na 3:0.

         Do 2. poločasu domácí poslali hráče s číslem 15 uvedeného v zápisu pod jménem David Russo. Jak jsme později zjistili, jednalo se o hráče Chlumce Milana Tancoše, který po 5 minutách snížil tečovanou střelou na 1:3! Naši hráči naprosto vypadli ze zápasu a ve 43. minutě jsme vedli již jen o gól. Chuderov převzal otěže zápasu do svých rukou a jen díky vynikajícímu Traistovi jsme drželi vedení. Naštěstí přišla 64. minuta a navrátilec do sestavy M.Bartoška skvělou přihrávkou vyslal Stehlíka do úniku a mohli jsme se radovat. Domácím se i přes chvílemi drtivý tlak podařilo jen zkorigovat výsledek na 3:4.

         Hlavní úkol tj. zisk 3 bodů jsme splnili, ale čeká nás v tréninku dost práce, abychom začali předvádět výkony, které se začnou divákům líbit. Jen nedokážu pochopit jak předseda komise mládeže OFSUL může coby vedoucí týmu Chuderova potvrdit na zápisu start 2 hráčů z cizího klubu. Kdo jiný by měl něco takového hlídat a trestat?

 

Traista P.

 

Berger L.M.O.    Budka V.   Vacata J.   Novák M.

 

Žejdlík J              Stehlík L.   Mendlová D.      Bartoška D.

 

Bartoška M.        Souček J.

 

 

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/FK_Chuderov_Tj_Vanov_U15_3_4_0_3/