Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Vytyčeného cíle jsme nedosáhli!

Vytyčeného cíle jsme nedosáhli!

TJ Vaňov : TJ Dubice 3:4 (3:3)

 

         Poslední kolo mělo odpovědět na otázku, zda splníme náš cíl, který jsme si dali před zahájením jarní častí mistrovských bojů, zisk 2. místa v tabulce. Před zápasem s TJ Dubice jsme měli před hosty jednobodový náskok a díky lepším vzájemným zápasům nám ke splnění cíle stačila remíza s následnou prohrou v penaltovém rozstřelu.

         Od začátku utkání jsme měli jemnou převahu, kterou Stehlík proměnil v naše vedení v 12. minutě křižnou střelou z 23 metrů. Naše vedení trvalo pouze 2 minuty, to hosté využili naší chaotické rozehrávky ve středu pole – 1:1. Skóre se opět měnilo za další 3 minuty, kdy krásnou sérii narážeček ukončil gólovou pumelenicí Stehlík – 2:1. Ve 21. minutě jsme už vedli o 2 góly, Vacata z pozice stopera vyvezl míč, kolmicí nalezl Kulhánka a ten se nemýlil. Bohužel v 25. a 34. minutě jsme inkasovali po hrubých individuálních chybách a do kabin se šlo za nerozhodného stavu.

         V kabině jsme si řekli, že se musíme pokusit co nejdříve vstřelit gól, abychom dostali soupeře ze sedla, do které jsme ho vlastními chybami dostali. Bohužel opak byl pravdou a ve 40. minutě jsme trestuhodně nechali hostujícího hráče vystřelit z 18 m od naší branky, střelu Traista ještě dokázal vyrazit, ale na dorážku již neměl nárok – 3:4! Z naší následné snahy se postupem času stala křeč a ani z vyložených šancí jsme nedokázali především vlastní nemohoucností rozvlnit soupeřovu síť.

         Po zápase zavládlo u většiny hráčů velké zklamání z promarněné šance na z našeho pohledu krásné 2. místo. V sobotu 25. června jedeme na kvalitní turnaj do Ostrova nad Ohří http://www.ostrovplnyfotbalu.cz/ a doufáme, že dobrým výkonem zaženeme pachuť, která nám po tomto zápase zůstala.

 

sestava:

P. Traista

   D. Mendlová      V. Budka                J. Vacata            V. Strádal

 

L. M. Berger          L. Stehlík       J. Kulhánek                 J. Žejdlík

 

J. Souček ml.              M. Husák

 

 

fotky ze zápasu :

http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/Tj_Vanov_U15_TJ_Dubice_3_4_3_3/