Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Za první dvacetiminutovku jsme si body nezasloužili!

Za první dvacetiminutovku jsme si body nezasloužili!

TJ Chlumec  - TJ Vaňov 4:3 (2:2)

 

         Na zápas do Chlumce jsme jeli s tím, že po domácí ztrátě s Mojžířem by bylo ideální přivést nějaké body z venku, aby nám bodově neodskočilo čelo tabulky. Už dopředu jsme věděli, že nám bude chybět M. Husák a bohužel jsme se ráno dozvěděli, že k zápasu pro zranění nohy nedorazí ani Dan Bartoška.

         Do zápasu jsme chtěli, vlétnout agresivně s včasným napadáním protihráčů. Bohužel jak začíná být u nás pomalu pravidlem, opak byl pravdou a od prvních minut nás domácí doslova přikovali na naší polovině hřiště. Kdy dostaneme gól, bylo otázkou času, kterou jsme s vypětím všech sil odkládali až do 16. minuty, to otevřel skóre utkání naprosto nikým v našem vápně neatakovaný soupeřův útočník. Po obdržené brance jsme se trošku oklepali a v 18. minutě jsme si vybojovali roh, jenže jsme ho nezahráli právě ideálně a z protiútoku jsme podruhé inkasovali!! To už i naši hráči pochopili, že bez zvýšené agresivity a nasazení by z toho mohla být pořádná ostuda! Ve 22. minutě Stehlík výborně zapressoval na půlící čáře, po zisku míče se sám řítil na domácího brankáře a nemýlil se – 2:1. Najednou se obraz hry změnil a byli jsme to my, kdo udával tempo. Hned ve 26. minutě jsme získali další rohový kop a opět padl gól, ale tentokrát do správné branky. Na ideální centr si naběhl Jarda Křeček Souček ml. a fantastickým volejem vyrovnal! Do přestávky se i přes šance na obou stranách stav nezměnil.

         Druhá půle začala podobně, jak skončila ta první, tj. šancemi na obou stranách bez gólového efektu. To změnila ve 46. minutě naše dvojice Budka – Stehlík, prvně jmenovaný ideální průnikovou nahrávkou našel Stehlíka a ten nás elegantním lobíkem poslal do vedení! Bohužel jsme se z něho radovali jen 9 minut, protože jsme nedokázali zareagovat na přetažený centr z pravého křídla a následné zakončení. Naši hráči dále bojovali jako lvi, protože jim byl bod málo, ale náznaky šancí neproměňovali a ani domácí neměli štěstí, především ve dvou situacích, kdy naši obránci skluzem zastavili míč prakticky až na naší brankové čáře. O osudu utkání tak rozhodla 67. minuta, kdy jsme inkasovali čtvrtý gól po trestném kopu z hranice našeho vápna, kterému ale předcházel jednoznačný faul na Budku bohorovně přehlédnutý rozhodčím!

         Body z tohoto zápasu by byly jistě příjemné, ale otázkou je zda jsme si je za hrůzostrašný úvod zápasu zasloužili.

 

sestava:                                P. Traista

 

M. Novák  V.Budka    J. Vacata   L. M. Berger 

 

M. Novotný         L. Stehlík            D. Mendlová      J. Souček ml.

 

J. Žejdlík ml.       M. Černý

        

fotky ze zápasu :      http://fotbalvanov.rajce.idnes.cz/TJ_Chlumec_-_Tj_Vanov_U15_4_3_2_2/