Jdi na obsah Jdi na menu
 


ST. ŽÁCI: Zimní sezónu jsme zakončili na turnaji v Milovicích

Zimní sezónu jsme zakončili na turnaji v Milovicích

         V sobotu 12.3. v 5:45 hod. jsme se vydali do haly Milten s UMT 3G v Milovicích k poslednímu turnaji zimní sezóny. Na turnaj jsme jeli především s cílem vyzkoušet si poprvé v ostrém utkání represink, jehož nácviku jsme se věnovali v posledním tréninkovém mikrocyklu. Trošku nám cíl zkomplikovalo zranění Vojty Budky a nemoc Domči Mendlové, ale na skutečnost, že máme velice úzký kádr, jsme si už částečně zvykli.

TJ Vaňov - FK Bohemia Světlá n.S. 0:3                                                      Proti favoritu turnaje, který nás v listopadu rozdrtil 1:6, jsme nastoupili s konzervativní taktikou s bráněním v bloku. Hned v 20. sekundě Stehlík vybojoval míč a postupoval sám na soupeřovu bránu, ale neproměnil, což předznamenalo naše neskutečné střelecké trápení po celý turnaj! Následně jsme zahráli nesmyslnou malou domů, což dle pravidel turnaje znamenalo penaltu – 0:1! Ve 4. minutě jsme inkasovali po špatném vyhodnocení situace 1 na 2 a v 8. minutě hlavička z 9 metrů uzavřela účet utkání.

TJ Vaňov – TJ Spartak Hrdlořezy 0:2                                                         Zápas s naším neoblíbeným soupeřem jsme si prohráli hrubými chybami našeho obránce a opětovnou neschopností vstřelit gól ze 100% šancí.

TJ Vaňov – SK Kosmonosy 1:3
Pozdějšího vítěze turnaje jsme totálně zaskočili presinkem po celém hřišti. Bohužel ve 3. minutě jsme zaspali při náběhu obránce soupeře – 0:1. Za 3 minuty Kulhánek srovnal, pokračovali jsme v agresivním napadání a jen naše střelecká nemohoucnost a vynikající brankář hostí nám znemožnili vstřelení branky. Bohužel v posledních minutách utkání jsme  2 x inkasovali.

TJ Vaňov – FC Horky 1:6 
Před malým semifinále jsme měli delší pauzu, což mělo za následek, že jsme poněkud „zatuhli“ a nebyli schopni navázat na výkon z předchozího zápasu.

TJ Vaňov – TJ Spartak Hrdlořezy 2:2 n.p. 2:0  
 V utkání o 7. místo nás čekali opět Hrdlořezy a tak naši hráči měli dvojitou motivaci zvítězit. Do vedení šel bohužel soupeř již ve 4. minutě, následně jsme skóre utkání otočili góly Stehlíka a Kulhánka v 9. resp. 11. minutě. Bohužel se soupeři i díky nemalé pomoci rozhodčího podařilo minutu před koncem vyrovnat. Následovali pokutové kopy a hned první pokus soupeře zlikvidoval fantastický Traista, který jednoznačně patřil mezi 3 nejlepší gólmany turnaje, pak si míč postavil Stehlík a nemýlil se. Další penaltu Hrdlořezští překopli   a Kulhánek rozhodl o našem penaltovém vítězství.

Turnajem v Milovicích jsme uzavřeli zimní halovou sezónu, jejíž vrcholem byl vítězný turnaj  v Žalanech a již se těšíme na velké hřiště, kam se budeme snažit přenést dovednosti a návyky na kterých jsme během zimy pracovali.