Jdi na obsah Jdi na menu
 


Utrápená remíza v Neštěmicích

1. 11. 2009

Vážení  příznivci našeho žákovského fotbalu,

v předposledním kole  okresní soutěže mladších žáků, jsme nastoupili za chladného podzimního dopoledne na horké neštěmické půdě proti místnímu posílenému B-týmu. V celém utkání nám dělal problém místní umělý a velmi rychlý povrch, přesto jsme se po závaru před brankou domácích ujali díky dorážce Míry z malého vápna vedení….1:0. Domácí se lépe pohybovali, kombinovali a byli na místním hřišti celkově fotbalovější. Přes jejich další šance se nám podařili do poločasu udržet  pro nás velmi příznivý výsledek.

Do druhé půle jsme stáhli hru na čtyři záložníky a hráči dostali pokyny k posílení útočné hry. Cílem se bylo konečně dostat k naší kombinační hře, která nás zdobila ve většině předešlých utkání a také se snahou udržet domácí tým co nejdéle na jeho polovině. „nezdařilo se“! Díky nedůslednosti v našem velkém vápně, jsme domácím nechtěně naservírovali vyrovnávací gól „na stříbrném podnosu“. Štěstí nás však ani v tuto chvíli neopustilo a o tři minuty později jsme opět vedli.Po naší ojedinělé střele z velkého vápna si domácí smolně srazili balón do vlastní sítě. Od té chvíle domácí vrhli veškeré síly do útoku a náš dnes jalový útok toho nedokázal bohužel z rychlých protiútoků využít. Dle hesla: „nedáš-dostaneš“ v předposlední minutě zápasu přišel zákonitý trest. Po  opakovaném rohu a zaváhání obrány i gólmana se domácím podařilo šťastně vyrovnat.

Bod z Neštěmic nelze považovat za neúspěch, ale zklamáním je dnes předvedená hra. Gólman a obrana podala svůj standardní výkon, ale záloha s útokem dnes, až na světlé vyjímky, předvedla směrem do předu velmi slabý výkon. Za celý zápas jsme si nevypracovali souvislejší tlak, standardní situaci u velkého vápna a dokonce ani roh!

V TOMTO ZÁPASE SE TAKÉ UKÁZALO KDO A JAK PŘITUPUJE K TRÉNINKŮM !

Český Lev Neštěmice „B“ vs. TJ VAŇOV     2 : 2   ( 0 : 1 )

střelec: 15´Zeman M. / 35´vlastní / 33´a 59´domácí 

zahajovací sestava:

Kalina

Mihulka, Maxa V., Pošík, Krýsl

Zeman M., Šimurda, Zeman J.

Černý D.-st., Černý L., Doskočil

střídající: Novotný, Štrympl, Šmejkal,Maxa M., Černý D.-ml.

Zápas řídil před  prokřehlými diváky, dle svých schopností rozhodčí z OFS!

Poslední mistrovské utkání  podzimu sehrajeme v neděli 8.11. kdy  na domácím hřišti vyzveme adepta na první místo v tabulce –TRMICE ! Zápas má výkop už v 12:00 !!! a sraz je okolo 11:00 v naší kabině.

Po utkání se koná „dokopná“ mladších žáků a přípravky !!!

„Soupeře se nebojíme, dáme góly zvítězíme“ ....... hej-hej-hej !!!