Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci jedou, vyhráli 4:1 v Libochovicích!!!

22. 10. 2012

Vážení příznivci vaňovského fotbalu,

k devátému mistrovskému utkání I.A třídy starších žáků, jsme se tentokrát vydali za hranice litoměřického okresu, když jsme v Libochovicích sehráli mistrák proti týmu domácího SK.

Zápas se hrál na mokrém a rozdupaném trávníku, který za nedělního sychravého dopoledne dělal částečné problémy oběma týmům, zejména při kombinaci a střeleckých pokusech.

Hosté po většinu utkání drželi balón a předváděli kombinační a fyzicky náročný fotbal. Domácí hráli jednoduše, ihned po získání míče posílali dlouhé balóny za soupeřovu obranu.

V první půli branka nepadla, hosté měli sice územní převahu, ale k nebezpečnému zakončení se dostávali jen sporadicky a domácí tým závary před svým velkým vápnem většinou řešil odkopem do autu a nebo na polovinu hostí.

V druhém poločase se domácím podařilo v 37´po chybě hostí na půli hřiště a následném brejku levého útočníka vstřelit křižnou střelou z velkého vápna úvodní gól utkání.

Hosty tento moment vyburcoval k maximálnímu pojetí ofenzivní hry a již v 47´ vyrovnal po individuální akci střelou o tyč Zeman. Domácí gól otřásl a to již v 53´střelou z otočky přidal lobem vedoucí gól hostí Nedoma. Domácí vrhli veškeré síly do útoku a hosté se snažili využít volné okénka v domácí obraně.V 63´po ideálně zahraném rohu Zímou vsítil gól na 1:3 hlavou Šimurda. V poslední minutě utkání vstřelil poslední gól opět z rohu za přispění domácího obránce Zíma.

Zasloužené vítězství i pohledná kombinační hra potěšila srdce hostujících fanoušků!!!

 

FK Libochovice vs. TJ VAŇOV 1:4 (0:0)

střelci: Zeman, Nedoma, Šimurda, Zíma                      FOTO

zahajovací sestava:

Kalina

Pošík – Zíma – Krýsl - Frank

Doskočil – Nedoma – Novotný – Nauš

Zeman – Šimurda

střídali: Černý, Řezníček, Hahn, Rubeš ŽK: 0 // ČK: 0

Zápas řídil delegovaný rozhodčí z KFS p. Martin Prágl.

……………………………………

Následující mistrovské utkání:

sehrajeme v sobotu 27.10. kdy přivítáme v souboji nováčků I.A třídy SK Liběšice !!!

Zápas má výkop v 13:00 a sraz je v 12:00 v naší kabině.........(BUS z města ….11:28) !!!

V sobotu 3.11. 2012 se od 13:30 h. koná na hřišti dokopná starších žáků !!!

 

……………VAŇOV do toho……………