Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci opět vyhráli, tentokráte těsně 2:1 nad Neštěmicemi

Vážení  příznivci našeho žákovského fotbalu,

v 2. jarním kole  okresní soutěže starších žáků, jsme nastoupili za chladného sobotního odpoledne na domácím pažitu proti ambicióznímu týmu  FK ČL Neštěmice C, který je momentálně na druhém místě v tabulce a na podzim nám uštědřil na své UMT pro nás až krutě vysokou porážku 6:0. 

Od úvodu zápasu oba týmy nasadili maximální tempo a na obou stranách se hrál především kombinační fotbal. Domácí tým měl navrch v počtu gólových šancí, hosté byli zase rychlejší, přesnější a důraznější v práci s balonem i při osobních soubojích.

Hosté hrozili z nebezpečných protiútoků, ale domácí obrana v čele se spolehlivým gólmanem Kalinou mnohdy i se štěstím dlouho odolávala!

V 15´se dostal k balónu ve vápně Zíma a za výbuchu radosti vstřelil úvodní gól na 1:0. 

Hosté zvýšili tempo svých kombinačních akcí a naše obrana se zálohou se bohužel mnohdy zmohla pouze na zbrklé a nekonstruktivní odkopávání balónů na soupeřovu polovinu.

V 33´se hostům podařilo po několika vyložených šancích  zaslouženě vyrovnat na 1:1.

V druhém poločase  hra probíhala především mezi velkými vápny a vyložených gólových šancí na obou stranách výrazně ubylo, především z důvodu lepší práce obou obraných řad.

O osudu utkání rozhodl po sólovém úniku téměř z poloviny hřiště Černý, který v 62´ obešel tři hráče soupeře a s přehledem obstřelil hostujícího gólmana!!!

Domácím se podařilo zvítězit, přestože jejich výkon nebyl zdaleka optimální !

TJ VAŇOV vs. FK ČL Neštěmice „C“ 2:1 (1:1)

 

střelci:15´…Martin Zíma / 62´… Denis Černý       FOTO

zahajovací sestava:

Kalina

Pošík – Frank – Krýsl - Šimurda

Doskočil – Zeman – Novotný - Nauš

Černý - Štěrba

střídající: Šmejkal, Zíma

Zápas řídil delegovaný rozhodčí z OFS pan Zeman. 

Následující mistrovské utkání  sehrajeme v sobotu 21.4. kdy  na domácím hřišti  vyzveme na souboj o další mistrovské body mužstvo MSK TRMICE!

Zápas má výkop v 14:30  a sraz je v 13:30 v naší kabině.

 

………. VAŇOV do toho ……………