Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci opět zvítězili. A to nad dosud neporaženým Mojžířem 6:1

Vážení  příznivci žákovského fotbalu,

v 7. jarním kole okresní soutěže starších žáků jsme nastoupili za chladného sobotního odpoledne na domácím hřišti proti týmu z Mojžíře, který zatím v jarních utkáních neztratil ani bod a posunul se tak až na třetí místo v mistrovské tabulce těsně za druhý tým Neštěmic.

Od úvodu zápasu oba týmy nasadily maximální tempo. K vidění byl bojovný, rychlý a kombinační fotbal s řadou osobních soubojů. Hra se pohybovala především mezi velkými vápny, ale pozorné obrany své útočné soky k nebezpečnému zakončení zatím nepouštěly.

V 18´po chybě domácích vstřelili hosté z rychlého brejku úvodní gól zápasu 0:1!

Domácí zvýšili tempo svých kombinací a hostující obrana se zálohou se mnohdy zmohla pouze na zbrklé odkopávání balónů směrem na polovinu domácího týmu.

V 20´domácí srovnali skóre díky akci Denise Černého a těsně před poločasem po přímém kopu, dorazil balón za záda bezmocného gólmana Honza Zeman 2:1!!!

V úvodu druhého poločasu hosté vrhli většinu své aktivity do útoku, ale domácí tým vycházel již ze zajištěné obrany a tým hostů k vážnějšímu ohrožení naší svatyně nepouštěl.

Rozhodující momenty zápasu, které rozhodly o zisku 3 bodů pro domácí tým, se událi mezi 43´…. 50´, kdy domácí vstřelily tři góly až na stav (5:1). Poslední gól utkání přidal po narážečce se spoluhráčem v poslední minutě utkání opět Denis Černý.

Domácí zaslouženě zvítězili, ale hosté především v prvním poločase hráli velmi dobře! 

TJ VAŇOV vs. TJ MOJŽÍŘ 6:1 (2:1)

 

střelci:  Denis Černý 4x, Černý ml. 1x, Zeman 1x               FOTO

zahajovací sestava:

Kalina

Pošík – Frank – Černý ml. - Krýsl

Doskočil – Zeman – Černý st. - Šimurda

Zíma - Štěrba

střídající: Šmejkal, Novotný, Nauš, Holvek

Zápas řídil delegovaný rozhodčí z OFS pan Zeman.

Následující mistrovské utkání  sehrajeme v sobotu 19.5., kdy na domácím hřišti  vyzveme k souboji o další mistrovské body mužstvo FK Chuderov!

Zápas má výkop v 14:30  a sraz je v 13:30 v naší kabině.

……………….VAŇOV do toho …………………