Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci si vezou 3 body ze Štětí za výhru 2:0

Vážení příznivci vaňovského fotbalu,

k pátému mistrovskému utkání I.A třídy starších žáků, jsme se poprvé vydali až za hranice ústeckého okresu tentokrát do Štětí. 

Očekával  nás  nevyzpytatelný soupeř,který každé utkání hraje v velmi pozměněné sestavě a nelze tak předpokládat jaký herní systém zvolí.V minulém kole hráči Štětí obdrželi v Chlumci větší gólový příděl, když hráli pouze v deseti a zápas tak sváděl k podcenění.

V krásném sportovním areálu mají dvě travnatá hřiště. Po rozcvičení na méně kvalitní hrací ploše nás pustili sehrát utkání na krásný pažit, který by řada týmů z divize mohla závidět.

Samotné utkání se neslo celkem v jednoznačném duchu. Domácí tým již od úvodu zápasu nakopával dlouhé míče směrem na branku hostí. Náznaky šancí domácího týmu pramenily především z chybiček v hostující obrané řadě a u gólmana, kterým dělal zřejmě problémy díky nedostatečnému obutí kluzký, ale velmi kvalitní terén.

Po sérii zbytečných ofsajdů do kterých nás domácí nachytali a úvodním gólu, který vsítil po samostatné akci ve 12´ Zeman se hosté částečně uklidnily a zcela ovládli vývoj utkání.

Druhý gól vstřelil po faulu na Novotného s přehledem z volného přímého kopu Šimurda a domácí do konce poločasu nevěděli kam dřív skočit, aby odvrátili další šance hostů.

V druhém poločase se hrálo téměř jen u branky domácích, které od dalších gólů ochránil jejich výborný gólman, který vychytal minimálně pět tutových gólů.

Vítězství z venku je cenné, ale je potřeba zlepšit kombinaci, finální nahrávku a zakončení!! 

SK Mondi Štětí  vs. TJ VAŇOV 0:2 (0:2)

střelci:  Jan Zeman / Jan Šimurda                     FOTO     FOTO2

zahajovací sestava:                                                                    

Kalina

Pošík – Frank – Krýsl - Zíma

Doskočil – Nedoma – Novotný – Šimurda

Zeman – Nauš

střídali: Černý, Hahn, Řezníček

ŽK: Zeman                                 

Zápas řídil delegovaný rozhodčí z KFS p.Hlavatý. 

Následující mistrovské utkání  sehrajeme v sobotu 29.9. kdy  přivítáme v přímém souboji o aktuelně třetí místo v I.A třídě také nováčka soutěže …………………..SK Velký Šenov!!!

Zápas má výkop v 14:15  a sraz je v 13:15 v naší kabině.......

(BUS z města ….12:28)!!!

 

……………VAŇOV do toho……………