Jdi na obsah Jdi na menu
 


Źáci si vezou bod z Děčína za remízu 4:4 s celkem Modré

Vážení příznivci vaňovského fotbalu,

k sedmému mistrovskému utkání I.A třídy starších žáků, jsme se poprvé vydali za hranice děčínského okresu, když jsme v Děčíně sehráli mistrák proti týmu pod hlavičkou Modré.

Zápas se odehrával na mokrém trávníku hřiště Spartak Boletice, který byl dobře upraven,ale každý tým se zde musí vjedné půli vypořádat s cca dvoumetrovým převýšením hrací plochy.

Utkání se neslo vduchu dvou rozdílných poločasů, vprvní půli byli jasně lepší domácí a vdruhé půli se hrálo většinou před domácí svatyní, ale výkon hostům stačil pouze na bod.

Než se hosté v úvodu zápasu rozkoukali již v 5´ prohrávali 2-0 , když jejich obrana nestačila rychlostně na hráče domácích 6 a 11, kteří si s nimi dělali co chtěli. V 17´ Honza Šimurda prostřelil domácího gólmana a snížil tak na 2-1, ale domácí ještě přidali další góly a zvýšili tak na hrozivých 4-1.Těsně před půlí proměnil bezpečně Pošík penaltu za faul na Šimurdu.

Ve druhém poločase hrál náš tým (jako vždy) jako vyměněný. Hra se přeskupila na tři útočníky a šance na srovnání na sebe nedali dlouho čekat.Po sérii rohů a závarů před brankou domácích snížil Nedoma na 4-3 a v 52´srovnal skóre na 4-4 hlavou opět Šimurda.

Do konce zápasu se hrálo nahoru-dolů, každý tým chtěl zvrátit výsledek ve svůj prospěch. Hosté neproměnili bohužel ani žádnou ze standardních situací a zápas tak skončil remízou.

Bod z hřiště soupeře je cenný, ale nebýt tragické první půle mohli být body tři!!!

FC Jiskra Modrá vs. TJ VAŇOV 4:4 (4:2)

střelci: Šimurda-2x, Pošík, Nedoma           FOTO           FOTO2

zahajovací sestava:

Kalina

Zeman – Frank – Krýsl - Zíma

Hahn – Pošík – Novotný – Nauš

Nedoma – Šimurda

střídali: Štěrba, Doskočil, Řezníček, Krejza

ŽK: 0 // ČK: 0

Zápas řídil delegovaný rozhodčí z KFS p.Šimeček starší.

………………………………………………

Následující mistrovské utkání sehrajeme v sobotu 13.10. kdy přivítáme ve Vaňově v polabském derby tým TJ Svádov - Olšinky!!!, který je čerstvě posílen o hráče z MFK ÚL!

 

Zápas má výkop v 13:45 a sraz je v 12:45 v naší kabině.........(BUS z města ….12:28) !!!

……………VAŇOV do toho……………