Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci vedou tabulku již o 13 bodů!!!

Vážení příznivci našeho žákovského fotbalu,

po týdnu volna bez soutěžního utkání jsme k 3. mistráku v okresní soutěži starších žáků,  nastoupili za slunečného sobotního odpoledne na domácím pažitu proti nevyzpytatelnému týmu  MSK Trmice, který se pohybuje v klidném středu soutěžní tabulky.

Od úvodního hvizdu rozhodčího se oba týmy snažily vnutit soupeři svůj herní systém. Domácí se snažili o kombinační celoplošnou hru a hosté spoléhali především na dlouhé nakopávané míče za obranu domácích a spoléhali tak na jednoduché zakončení z brejků.

Úvodní gól padl v 8´, kdy Černý nezištně našel nahrávkou  Zímu a domácí šli do vedení 1:0.

Druhý gól přidal v 22´ Černý po individuelní akci a třetí gól vsítil v závěru první půle střelou z velkého vápna Zeman. Do kabin o poločase tak šli domácí s  jednoznačným náskokem  3:0!

V druhé půli hosté zvýšili tempo svých útočných akcí a domácí obranu  tak dostávali často pod velký tlak. Po hrubkách domácího gólmana a  předstopera jsme v 50´vedli už  jen 3:2.

Domácí hráči si asi uvědomili, že právě nyní se rozhoduje o konečném výsledku utkání a do závěru zápasu vložily poslední zbytky sil, které s houževnatým soupeřem rychle docházely.

Zlepšeným výkonem v závěru utkání a také díky gólům Denise Černého se domácímu týmu podařilo dotáhnout utkání k vítězství a dalším třem bodíkům do mistrovské tabulky.

Domácí nakonec  zaslouženě zvítězili, téměř po celé utkání byli lepším týmem!

TJ VAŇOV vs. MSK Trmice 5:2 (3:0)

střelci: Denis Černý - 3x /  Jan Zeman / Martin Zíma          FOTO

zahajovací sestava: 

Kalina

Pošík – Frank – Krýsl - Novotný

Doskočil – Zeman – Černý – Nauš

Štěrba-Zíma

střídající: Šmejkal, Holvek, Černý-ml., Mikšovský

Zápas řídil delegovaný rozhodčí z OFS pan Kalina.

Následující mistrovské utkání  sehrajeme v sobotu 28.4. kdy  jedeme do Libouchce !!!

Zápas má výkop v 10:00  a sraz k odjezdu je v 8:45 na Rondelu !!!.



……………..VAŇOV do toho ………………