Jdi na obsah Jdi na menu
 


Žáci zakončili podzimní sezónu výhrou nad Trmicemi a přezimují na 1. místě tabulky!!! Gratulujeme!!!

II.třída (2011-2012) starší žáci

V uplynulém  týdnu sehráli naši žáci poslední mistrovská utkání úspěšné podzimní sezóny. Domácí tým na poslední chvíli změnil termín utkání a na naší vstřícnost jsme bohužel tentokrát doplatili. Tým 99, který si z Vaňova v září odvezl bůra a nyní nastoupil na domácím hřišti byl téměř k nepoznání. Domácí šikovně doplnili svůj tým a po celé utkání tahali za delší provaz. Na malé umělce se lépe pohybovali a míč je i více poslouchal.

Diváky často udivoval svojí neobvyklou vyspělostí hráč č.7 domácích (viz. Foto), který na hřišti budil dojem spíše staršího dorostence než staršího žáka.

FK ČL Neštěmice  vs. TJ VAŇOV  6-0 (4–0)

zahajovací sestava:                                                              FOTO

Černý 97 – Frank - Krýsl - Novotný - Šimurd

Doskočil – Černý 98 - Zeman J. – Černý 99 – Zíma - Poloprutský

střídající: Nauš , Šmejkal, Štěrba, Kalina, Mikšovský

střelci: 3´-17´- 20´- 30´- 46´- 65´ (jen domácí)

Zápas řídil na UMT delegovaný rozhodčí z OFS p.Elmerich, který bohužel neunesl atmosféru utkání, nechal se často ovlivňovat diváky a svými nepřesnými výroky budil zbytečné emoce. Jak na hřišti, tak i v hledišti. Zápas prvního týmu s druhým by si zasloužil delegaci zkušeného rozhodčího a takto mladý a nezkušený rozhodčí by se měl ve svém umění zdokonalovat zatím především v soutěžích přípravek a nebo jako pomezní!

………………………………………………………………

V předehrávce našeho posledního podzimního kola jsme odjížděli k odvetnému utkání do Trmic, tak trochu s obavami,čím se nás domácí mužstvo pokusí v deštivém počasí překvapit.

Ve vyrovnaném a bojovném utkání bylo k vidění řada pohledných kombinací i závarů před brankami na obou stranách. Hosté v druhém poločase přidali na bojovnosti a se štěstím dokráčeli  k dalšímu cennému vítězství a udrželi 1.místo ve velmi vyrovnané okresní soutěži.

MSK Trmice  vs.  TJ VAŇOV  1-3  (0-1)

zahajovací sestava:                                                    FOTO

Kalina – Frank - Krýsl - Novotný - Šimurda

Doskočil – Černý 97 - Zeman J. – Černý 99 – Zíma - Nauš

střídající: Mikšovský, Šmejkal, Černý 98, Štěrba

střelci: Černý 97 - 2x, Zeman - 1x                                                                                                                                         Zápas řídil delegovaný  rozhodčí z OFS p. Zeman.

……………………………………………………………

V SOBOTU 5.11.SE KONÁ DOKOPNÁ ST. ŽÁKŮ, SRAZ BUDE UPŘESNĚN NA TRÉNINKU !!!

………………………………………………………………

VÝBOR TJ  „GRATULUJE STARŠÍM ŽÁKŮM K 1. MÍSTU“ PO PODZIMNÍ ČÁSTI TÉTO SOUTĚŽE A PŘEJE VŠEM HODNĚ ZDRAVÍ,  PÍLE  I ŠTĚSTÍ DO JARNÍCH ODVET !!!!