Jdi na obsah Jdi na menu
 


06.04.2019 TJ Přestanov - TJ Vaňov 2:5 (2:1)

12. 4. 2019

                                                           Kalina

Vrba                             Růžička                             Caninec                          Pollach

Dočkal                          Rytíř L.                              Zeman M.                       Barnat

                                      Zeman J.                         Koev

 

Střídali: Šimurda, Sloboda

Střelci: Zeman M. - 2, Šimurda - 2, Sloboda

 

 

Velmi důležité 3 body z Přestanova!!!

 

V sobotu jsme v ranních hodinách cestovali do Přestanova, kde jsme sehráli zápas 16. kola OP. 
Od začátku na nás soupeř nastoupil se svojí tvrdou hrou a vysokým napadáním a byl od první minuty na koni. Většina z nás se z toho po***la, kombinace žádná, míč nám uskakoval, jako kdyby jsme tu kulatou věc viděli poprvé a do většiny soubojů jsme chodili jako baletky. První půlhodinu jsme bránili a byl jen zázrak, že první pohroma přišla až ve 33. minutě. Náš nedůraz při bránění standardní situace = 1:0 pro domácí. Naštěstí z naší slavné ,,bramboračky" se zrodilo vyrovnání, kdy Páťa Koev po sérii vyhraných soubojů poslal krásnou přihrávku na nabíhajícího Šimurdu a ten se nemýlil -> 1:1. Bohužel po dvou minutách se stav znovu měnil, když domácí útočník vymetl šibenici naší branky z přímého kopu a poslal Přestanov do vedení 2:1, které vydrželo do poločasu.
Naštěstí jsme se po hlučné pauze probudili a ve 48. minutě vyrovnal po krásně střele Honza Šimurda na 2:2. To nás nakoplo, začali jsme být aktivnější než soupeř a v 53. minutě se musel po faulu na Honzika Zemana pakovat do sprch jeden z domácích borců. O tři minuty později dává Míra Zeman na 3:2 a otáčí výsledek zápasu. Následujících 25 minut přineslo hru nahoru-dolů, kdy pálíme 2 tutovky a naopak nás hodně podržel Honza Kalina. Velké uklidnění přišlo až v 82. minutě, kdy Míra Zeman propálil vše co mu stálo v cestě a posílá nás do dvoubrankového vedení. 88. minuta a po přihrávce Doskočila dává svůj první gól Marcel Sloboda! Zápas končí za stavu 5:2 pro nás.
Nutno říct, že Přestanov potvrdil, že je strašně nepříjemný soupeř, zvlášť po prvním poločase je ,,bůrek" nespravedlivý. 
Příští týden nás čeká domácí zápas s SKP Sever od 17h ve Vaňově.

 

Foto ze zápasu