Jdi na obsah Jdi na menu
 


10.11.2018 TJ Vaňov - TJ Spartak Valtířov 2:1 (0:0)

15. 11. 2018

                                                           Kalina  (Růžička)

Ulman                                Růžička                              Caninec                                 Štěrba

Lačný                                 Novotný                              Zeman M                               Kremr

                                           Zeman J                             Sládek

 

Sřídali: Barnat, Rytíř L., Hanták

Střelci: Novotný, Zeman M

 

Krasojízda pokračuje !

V rámci 12. kola okresního přeboru jsme v posledním domácím zápase hostili Spartak Valtířov. Zápas sliboval opět hodně soubojů a tvrdou hru.. Navíc jsme se museli obejít bez Šimurdy a kapitána Vrby.
První poločas jsme začali našim tlakem, často jsme se dostávali do zakončení, ale většina našich střel otestovala maximálně tak pevnost zdi u silnice. Deset minut před koncem poločasu se hra trochu obrátila, soupeř více přitvrdil, což nám dělalo problémy a zbytek prvního poločasu byl lepší. 
Po konci 15ti minutové rozmluvy v kabině jsme chtěli nastoupit do druhého poločasu s tím, že chceme dát míč na zem a nebudeme hrát ,,práskání'' co soupeř. V 60. minutě se k trestnému kopu postavil Venca Novotný a míč uklidil do levého horního rohu -1:0 ! Zhruba za 5 minut přišla pro náš tým citelná ztráta, kdy se zranil Kalina a do brány musel stoper Růžička. Ovšem v 78. minutě po špatném odkopu naší obrany se míč nalil hostujícímu Tuzarovi a ten krásnou střelou uklidil míč do šibenice - 1:1.v 83. minutě jsme měli dokonce možnost penalty, bohužel Míra Zeman nedal a připojil se do klubu kopyt s Růžičkou. Na konec trápení jsme čekali až do 87. minuty, kdy Míra Zeman odčinil penaltu a dorazil střelu do odkryté branky- 2:1.

Tímto výsledkem jsme opět poodskočili Chuderovu, který prohrál na penalty s SKP a dal nám náskok 2 bodů. Příští zápas budeme hrát v Trmicích v sobotu od 14:00 a po skončení zápasu se bude v klubovně konat dokopná, všichni jste zvaný!

 

Foto ze zápasu