Jdi na obsah Jdi na menu
 


21.09.2019 TJ Vaňov - TJ Sokol České Kopisty 4:3 (2:3)

23. 9. 2019

Série bez výhry prolomena!!!


      V sobotu jsme se sešli na našem plácku proti týmu Sokola České Kopisty. Vzhledem k absenci 8 lidí jsme tušili, že nás nečeká lehký zápas a v duchu jsme si říkali, že bod by byl fajn.
     Zápas začal vyrovnaně, ale hned v 6. minutě jsme po rychlé akci šli do vedení, když do brány dopravil míč Míra Rajtora. Za dvě minuty bylo bohužel vyrovnáno, Růžička zůstal přibitý na čáře a centr si sklepnul do vlastní brány nechtěně Kuba Ulman - 1:1. V 11. minutě se skóre měnilo znovu, kdy po stříleném centru na zadní tyči uklízel osamocený Satran do prázdné brány - 1:2. Naštěstí ve 23. minutě srovnal hezkou individuální akci Šimurda a ukázal, že góly furt dávat umí ! - 2:2 !! Ve 42. minutě se však k míči dostal hostující Tůma a krásným obstřelem poslal Kopisty do vedení 2:3 a za tohoto stavu se šlo do kabin.
      Do druhého poločasu jsme naběhli s hlavou nahoře a s vidinou možných první tři bodů, náskok jednoho gólu nic neznamenal a Kopisty kvalitativně nebyl soupeř jako Junior či Bohušovice. 46. minuta, bylo srovnáno, opět úřadoval Šimurda a stav byl 3:3!!! Kopisty se snažili hrát po zemi a rozebírat nás přihrávkami, oproti tomu my využívali Šimurdu a později Budku k zaměstnávání ne moc rychlé obrany soupeře. V 60 minutě si na centr naběhl Končel a poslal nás podruhé v utkání do vedení - 4:3. Do konce zápasu to bylo nahoru - dolů s šancemi na obou stranách. Soupeř dal gól, ale neplatil pro ofside, na druhé straně měl Budka dvě velké šance, které bohužel nedal. Skóre vydrželo až do konce a my si poprvé mohli v kabině zařvat!!
      Soupeř nás asi trošku podcenil, nám se po delší době vyplatil styl ,,Vaňovské bramboračky" a když k tomu připočteme další faktory, jako 100% bojovnost všech na place, špatně vyspaný Šimurda a nutná dávka štěstí, tak to znamená první tři body!!

 

Děkujeme fanouškům za hojnou účast !!!

 

Další zápas sehrajeme v sobotu ve Svádově od 10:30

 

Foto ze zápasu