Jdi na obsah Jdi na menu
 


23.03.2019 TJ Povrly - TJ Vaňov 0:5 (0:2)

28. 3. 2019

                                                              Koev

Pollach                          Růžička                            Caninec                             Vrba

 

Čonka                            Rytíř L.                             Zeman M.                          Barnat

 

                                       Zeman J.                         Sládek

 

 

Střídali: Štěrba, Šimurda, Sloboda, Suchý, Rytíř J

Střelci: Zeman J - 3, Zeman M, Barnat

 

První jarní tři body ve Vaňově!!! 


         V sobotu jsme cestovali na první jarní zápas do Povrlů. Podle očekávání na nás soupeř nastoupil a první minuty zápasu jsme se více museli věnovat defenzivě. V 8. minutě vyslal Kuba Barnat krásnou přihrávkou za obranu Honzíka Zemana a ten se nemýlil - 1:0. Domácí i přes vstřelený gól dál tlačili, ale kromě pár závarů před bránou to nepřineslo nic, s čím by si neporadil chytající útočník Páťa Koev. Největší ohrožení naší svatyně přinesla dělovka Kuby Štěrby na vlastní bránu, která se naštěstí odrazila od tyče ven. Druhý gól přišel až ve 42. minutě, když podruhé rozvlnil síť v bráně domácích Honza Zeman. 
           Na začátku druhého poločasu jsme na soupeře tlačili, přebrali iniciativu a v 52. minutě jsme se dočkali třetího gólu, když Míra Zeman umístil svou hlavičku do pravé šibenice. To definitivně zlomilo domácí a ve druhé polovině utkání jsme jasně dominovali. I přes pálení jedné šance za druhou jsme skórovali ještě 2x, gólu se dočkal Kuba Barnat a svůj hattrick si vystřelil gólem na 5:0 Honza Zeman. 
         První start si připsali Sloboda s Pollachem, nové tváře v našich dresech.Hráči zápasu - Honzík Zeman a Lukáš Rytíř. Honza dal tři góly a potvrdil svoji podzimní střeleckou formu hattrickem, Lukáš s kapitánskou páskou dirigoval tempo naší hry a zásoboval tým přesnými přihrávkami.

Děkujeme všem fanouškům, že nás do Povrlů přijeli podpořit !
Další utkání odehrajeme v sobotu na domácím hřišti ve Vaňově s rezervou Mojžíře od 16:30h.

 

Foto ze zápasu