Jdi na obsah Jdi na menu
 


27.10.2018 TJ Sebuzín - TJ Vaňov 1:4 (1:2)

15. 11. 2018

                                                                Kalina

Ulman                             Růžička                                   Caninec                                Barnát

Kulovaný                         Novotný                                   Vrba                                     Zeman J

                                        Koev                                        Sládek

 

Střídali: Štěrba, Kremr, Zeman M, Šimurda

Střelci: Růžička 2x, Šimurda, Zeman J.

 

Série pokračuje!!!
 

V sobotu jsme cestovali do Sebuzína, kde na nás čekal místní fotbalový klub. Cesta do Sebuzína předurčuje hodně bojovný zápas před domácími fanoušky, které nemá žádný hostující celek rád. 
Začátek utkání se táhl ve velmi bojovném stylu, kde by si přišel na svoje hlavně Tomáš Řepka.. Byl plný tvrdých soubojů ať na jedné či druhé straně. V sedmé minutě se nám podařilo jít do vedeni, kdy po rohovém kopu poslal hosty do vedení sváteční střelec Martin Růžička. Vedení jsme dlouho neudrželi a v 16. minutě po nedostoupení domácích hráčů srovnal Burgr na 1:1. Skóre se měnilo až ve 40. minutě, když skóroval kanonýr Šimurda a do kabiny se šlo za stavu 2:1 pro nás.
Do druhého poločasu jsme nastoupili s tím, že chceme soupeři odskočit, rychle vstřelit dva góly a zápas dohrát s míčem u nohou. V 59. minutě se po rohu opět prosadil stoper Růžička a hned za tři minuty po krásné přihrávce Šimurdy nás poslal do třígólového vedení Honzík Zeman. Ke konci zápasu jsme ještě měli možnost na navýšení našeho skóre, ale kopyto Růžička zahodil možnost hattricku a nedal penaltu. 
Důležitý zápas jsme zvládli a z horké půdy v Sebuzíně vezeme tři body. I po tomto zápasu okupujeme první příčku a i přes volný los, který nás čeká za týden máme jistotu prvního místa do posledního domácího zápasu s Valtířovem, který odehrajeme 10.11 od 14h.

 

Foto ze zápasu