Jdi na obsah Jdi na menu
 


28.09.2019 TJ Svádov-Olšinky - TJ Vaňov 0:0, PK 3:2 (0:0)

1. 10. 2019

     V sobotu jsme vyrazili na letiště do Svádova v nelidský hrací čas 10:30. Čekal na nás těžký úkol... Překonání domácí obrany, která po odehraných 6ti kolech inkasovala pouze 3x. Soupeř na nás nastoupil,v prvních minutách nás výrazně přehrával, ale naše obrana i přes naše katastrofální začátky zápasů vydržela. Když jsme překonali počáteční nápor, začali jsme vystrkovat zlehka růžky a podařilo se nám vytvořit nějaké náznaky šancí. Většinu prvního poločasu to byl boj ve středu pole, velké množství soubojů a odvracování jedné standartky domácích za druhou. Svádov vážně zahrozil pouze dvakrát, po přímém kopu trefil Zoubele břevno, únik Vanši a následnou dorážku zneškodnil Růžička. Do kabin se šlo za stavu 0:0.

     Začátek druhého poločasu byl kopií prvního, hrálo se od vápna k vápnu, domácí více drželi balón, ale náznaky šancí skvěle likvidovala naše obrana i za cenu inkasovaných šrámů. Po jednom souboji se velmi těžko zvedalo dítě Ulmanovic , když si kapitán domácích spletl fotbalový plac s sáňkařskými závody na Klondajku. Bohužel hlavní rozhodčí i s nepomocí ignoranta na lajně opět prokázali ,,cit" pro hru a červený kartónek zůstal v kapse na lepší časy. Od půlky druhého poločasu se začaly kupit náznaky šancí, pohybem a kvalitní nahrávkou se prezentoval zejména střídající Vojta Budka. Střelám Končela a Koeva moc nechybělo a mohli jsme jít do vedení. O pár minut později nacentroval do vápna Míra Rajtora, kde našel Honzu Vrbu, který spálil neuvěřitelné, stav zůstal 0:0. Domácí na konci utkání ještě zahrozili po nedorozumění Růžičky s Pollachem, ale naše branka zůstala zamčená.... Šlo se do penalt, kde jsme opět vyhořeli na plné čáře a bereme pouze bod za remízu.

     Doufáme, že minimálně zopakujeme náš výkon v dalším zápase, kdy hostíme Sokol Unčín a budeme na domácím hřišti plně bodovat. Zápas začíná v sobotu od 12:30.

 

 

                                                  Foto ze zápasu