Jdi na obsah Jdi na menu
 


3. kolo Úštěk - Vaňov 1:1 (1:1)

7. 9. 2008
Úštěk - Vaňov 1:1 (1:1)
branka: 7´ Machek
sestava
Kalina - Bouša, Jelínek, Dvořák J., Protschke - Rytíř, Machek, Vaňkát, Příhoda - Veselý (65. Kodat), Martinů L. (46. Houda)
střídačka - Sibal Petru, Brabec Jiří

Ve 3. kole jsme zajížděli na hřiště Ústěka. Tradiční soupeř, na kterého se nám herně daří. Přijeli jsme si minimálně pro bod. Samozřejmě jsme toužili po vítězství, které by bylo za 3 body.
            Trenér ještě před začátkem v kabině varoval, dejte si kluci pozor na začátek. Marně. Už v 5 minutě jsme prohrávali. Kalinovi po centru do našeho vápna vyklouzl míč a domácí útočník Rešl skóroval do opuštěné branky. Naštěstí jsme se vzpamatovali brzy, 2 minuty na to vyrovnává Machek. Svůj slalom středem domácí obrany skvěle zakončil pod padajícím gólmanem. Od této chvíle jsme převzali mírně iniciativu my. Zvláště pak levá strana byla dost otevřená, kde operoval rychlý Příhoda. Bohužel v zakončení nezachoval potřebný klid a dvakrát přestřelil. Měli jsme i další náznaky šance, domácí se k zakončení nedostali. Hodně se bojovalo ve středu hřiště a utkání bylo dost tvrdé, tak jako vždy v Úštěku.

            Ve druhé půli hra pokračovala ve stejném rytmu. Boj ve středu hřiště, kouskování hry. Chvíli rozhodčí hru nezvládal a na hřišti to jiskřilo. Naštěstí bez vážnějšího zranění na obou stranách. Domácí nastřelili tyč, kdy po volném kopu z levé strany míč někdo přizvedl a ten přeletěl Kalinu v brance. Naše obrana naštěstí odražený míč odkopla do zámezí. Ve stoprocentní šanci se u konce ocitl Machek. Sám mezi malým vápnem a penaltou, bohužel branku netrefil, míč mu odskočil na patu. Do konce zápasu se nic zajímavého neudálo, a tak se rozešli soupeři smírně.

            Zatím jsme udrželi neporazitelnost, ale chce to konečně už 3 body. Věřme, že je uhrajeme doma s nováčkem z Povrlů, který doma překvapil vysokou výhrou 4:0 nad Františkovem. Nebude to lehký soupeř, je potřeba se pořádně připravit.

Vaňov do toho!!!


copyright by Drtikol