Jdi na obsah Jdi na menu
 


A-tým prohrál 0:3 v Benešově a klesá na dno tabulky, je předposlední

1. 11. 2009
Benešov nad Ploučnicí - Vaňov 3:0 (0:0)
sestava
Hampl - Brabec Jiří (60. Hnízdo), Caninec, Bouša, Protschke - Houda (71. Záleský), Rytíř, Machek, Martinů - Veselý, Vrba

žluté karty
61. minuta Veselý (faul, hráč by šel sám na gólmana)
63. minuta Vrba (za mluvení na rozhodčího)
80. minuta Machek (strkanice se soupeřem)

     Do Benešova jsme jeli hrát o bytí a nebytí. Soupeř byl za námi o 3 body, tzn. že pokud bychom prohráli, tak by se na nás bodově dotáhl. A to se bohužel stalo. Ale vraťme se k průběhu utkání.
     Ve velmi chladném počasí se přišla podívat na zápas více jak stovka diváků. A už ve 3. minutě se mohli domácí radovat. Odražený míč napálil z poza velkého vápna benešovský obránce, míč skončil na břevně naší branky a poté v zámezí. My jsme ohrozili asi po 5ti minutách podobně - z přímého kopu Houda trefil také břevno. To bylo od nás zatím vše, poté jsme se spíše bránili. Několika skvělými zákroky nás podržel Hampl v bráně. Nejdřívě skvěle reflexivně chytil tečovanou střelu. Po chvíli zmařil samostatný únik domácího útočníka. A těsně před poločasem lapil nebezpečnou hlavičku, kterou vypustil po centru z pravé strany na malém vápně osamocený benešovský hráč. My jsme měli jen náznaky šancí, místo střely jsme se ale snažili dovést míč tzv. až do kuchyně. Poločasový stav byl tedy 0:0.
     Ve druhém poločase byla hra podobná, spíše jsme se bránili. A hned po 7. minutách inkasovali. Několikrát odražený míč se dostal k benšovskému hráči číslo 10 a ten z velkého vápna prostřelil bezmocného Hampla. Hráli jsme dál, byli trochu aktivnější. V 65. minutě ve vyložené pozici selhal Bouša, na druhé straně domácí o 2 minuty později trestali.(zde platí známe nedáš, dostaneš). Pro osamoceného hráče domácích ve vápně nebyl problém skórovat. 10 minut před koncem dojel domácí hráč zbytečně míč a zranil nám brankáře. Byla z toho trochu mela, Honza Machek se snažil naše strážce svatyně bránit. Dostal za potyčku žlutou kartu, tak jako domácí hráč, který fauloval. Hampl zápas dochytal. Za chvíli se zranil Veselý při souboji u naší branky o tyčku. A 6 minut před koncem nás domácí dorazili třetí brankou.

     Konečný výsledek 3:0 je pro nás krutý, bohužel jsme domácím hráčům rychlostně nestačili a selhali jsme v koncovce. Příší kolo máme doma Heřmanov, a to už musíme vyhrát. Jinak nás čeká velmi neklidná zimní pauza. A ať už bude výsledek jakýkoli, budeme muset nabrat hodně fyzických sil do jarních odvet.


copyright by Drtikol