Jdi na obsah Jdi na menu
 


A tým prohrál 0:4 v Horním Podluží a klesá ke dnu

21. 10. 2007
Horní Podluží - Vaňov 4:0 (3:0)

sobota 27. 10. 2007, 15:30
sestava
Kalina - Bárta (46. Stakič), Dvořák J., Caninec, Příhoda - Dvořák T., Vaňkát, Machek, Martinů - Rytíř (65. Brabec), Bouša

    Domácímu celku se nedaří, nám také ne. Zápas dvou týmů z nižších pater tabulky. Oběma mužsvům by vítězství psychicky pomohlo.
    Na rozmáčeném hřišti, za velmi chladného počasí (teploměry ukazovaly 4 °C) začal boj o 3 body. Fotbal se hrál hlavně ve středu pole, domácí hrozili spíše z nakopávaných míčů a rychlých brejků. My jsme se snažili hrát trochu kombinačně. Přežili jsme menší počáteční 15timinutový tlak a začali jsme vystrkovat růžky. Velkou šanci neproměnil v gól Rytíř. Jeho lob přes vyběhnutého gólmana domácích skončil těsně vedle. V jasné pozici se za chvíli ocitl Vaňkát. Míč si předkopl do vápna, brankář ho zfauloval. Jasná červená a penalta, rozhodčí Topinka však ukázal na volný přímý kop z hranice šestnáctky a jen žlutou. Přímák Bárta kopl do zdi. Ten samý hráč se pak vyznamenal, když při rozehře s Kalinou jako poslední hráč zakličkoval před vápnem, namazal domácímu útočníkovy. Ten chyby využil a nadvakrát terfil míč do branky. Za 10 minut jsme dostali druhou branku, obrana nepokryla důsledně hráče domácích. Vypadalo to zle. Ani rozhodčí nám nepřál, jasný faul na Machka ve vápně ocenil sudí žlutou kartou za simulování našeho hráče. Do třetice penaltu ale už musel rozhodčí zapískat, faul na Rytíře byl nepřehlédnutelný. Kopu se ujal Bárta, který nebyl zrovna ve své kůži, a bohužel selhal. Branku vůbec netrefil. Z následného protiútoku jsme inkasovali třetí branku. Bylo to těsně před poločasem.
    V druhé půli jsme měli velký tlak, bohužel bez vážnějšího ohrožení, všechny naše útoky byly bezzubé. Domácí už míče jen nakopávali, ale i to stačilo. Po špatně sehraném ofsajd systému nás pohřbili 4 brankou. Do konce zápasu se stav nezměnil, naši největší šanci ve druhém poločase měl Bouša, brankáře domácích neprostřelil.
    Situace v tabulce je dost nepříjemná, klesli jsme na 12. místo. Nyní nás čeká v dalším kole derby s Chuderovem. Měli bychom byhrát, jestli chceme mít klidný zimní fotbalový spánek.


copyright by Drtikol
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář