Jdi na obsah Jdi na menu
 


A tým stále bez prohry, v České Kamenici uhrál bod za remízu 1:1

19. 4. 2010
Česká Kamenice - Vaňov 1:1 (0:1)
branka: Protschke
sestava
Štorc - Brabec Jiří, Bouša, Bárta, Příhoda - Houda (75. Slanina), Machek, Sluka, Rytíř - Protschke (55. Martinů), Zemín

     Dolní polovina tabulky je pěkně našláplá, bodové rozdíly jsou minimální. Jedna výhra může mužstvo posunout i o několik míst vzhůru. A právě vítězství, to byl i náš cíl, se kterým jsme přijeli do České Kamenice.
     Věděli jsme, že nás čeká nelehký zápas, i když jsme domácí doma na podzim porazili 4:0. Na velkém hřišti nám dělal soupeř problémy hlavně svoji běhavostí. I tak se do vážnější šance nedostal v celém prvním poločase. My jsme z ojedinělého útoku vstřelili šťastný gól, Martin Protschke trefil z velkého vápna odražený míč přesně k tyči.
     Druhý poločas pokračoval ve stejném rytmu, domácí běhali, dávali si krátké přihrávky a poté se snažili nakopávanými míč za naši obranu ohrozit naši branku. Bohužel jedna taková šance se jim povedla asi 15 minut před koncem. Je pravda, že hráč, který 3 krát dorážel z malého vápna míč, byl v jasném ofsajdu. Další šance soupeř neměl, ani my, a tak zápas skončil smírně 1:1.
     Bod je to pro nás z venkovního hřiště dobrý, po 4 bodech máme z možných  dvanácti osum a ještě jsme neprohráli. V sobotu nás čeká derby s Chuderovem, potřebujeme zisk z venku potvrdit, nejlépe výhrou.

VAŇOV DO TOHO!!!



copyrigth by Drtikol