Jdi na obsah Jdi na menu
 


A-Tým získal 3 body ve Svádově, ubránil těsné vedení 1:0

3. 5. 2009

TJ SVÁDOV - TJ VAŇOV 0:1 (0:1)

 

branka: 20' Zemín
sestava: Hampl - Caninec, Zemín, Dvořák J., Protschke - Dvořák T., Šimek (50. Bouša), Houda , Martinů - Veselý (73. Hnízdo), Machek (90. Kodat)

FOTO

     Svádovští, kteří ještě pomyšlejí na postup. Na druhé straně Vaňovští, kteří bojují o každý bod, který by je přiblížil k záchraně v I. B třídě. Konfrontace těchto dvou týmů čekala na diváky v sobotu 2. 5. 2009 od 16:00 hodin na svádovském hřišti.

     Zápas byl od začátku velmi dramatický. Hosté byli v první půli lepším týmem. Vaňovské bohužel trápí stále koncovka. Když už se dostaneme do šance, nedokážeme proměnit. Je pravda, že domácí předvedli to samé. Svádovský Franěk několikrát selhal, i jeho spoluhráči. V síti skončila jedna jediná střela, kterou vyslal téměř z poloviny hřiště na domácího gólmana Paseku hostující stopér Zemín. Byla to nečekaná a kuriózní branka. Na ukazateli svítila 20. minuta. Do konce poločasu měla hra stejný spád - obě mužstva spalovali šanci za šancí, na obou stranách se vyšvihli gólmani, obzvláště pak vaňovský Hampl.

     Za stavu 1:0 ve prospěch hostí z Vaňova začal druhý poločas. Domácí se snažili vyrovnat skóre, hosté se snažili bránit. Vaňovští mohou poděkovat svému brankáři, který vychytal nemohoucí svádovské střelce. V poslední 5timinutovce byl Hampl v jednom ohni, se vším si naštěstí poradil a tak si Vaňov odváží ze Svádova velice cenné 3 body, které v celkovém součtu budou mít určitě větší hodnotu. Svádovští mohou jen lámat ruce nad neproměněnými šancemi, hlavně ve druhém poločase.


copyright by Drtikol