Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko doma opět nevstřelilo branku a podruhé doma prohrálo

4. 9. 2010

Vaňov - Srbice (0:0) 0:2

sestava

Dušovský - Caninec (75. Slanina), Bouša, Bárta, Protschke - Blažek, Rytíř, Rych, Martinů - Houda (75. Kodat), Pawis

 

     Minulou sezonu hrál soupeř o postup, nyní po dvou kolech bez bodu. Hosté hodně omladili svůj kádr, mají v mužstvu i několik dorostenců. I tak zřejmě stále patří mezi favority soutěže. My jsme chtěli konečně zvítězit. K tomu nám měl pomoci Blažek a Rych, dva noví a mladí hráči na hostování. A také nám k tomu mělo pomoci domácí hřiště, na jaře nedobytná tvrz.

     Ale to by jsme museli střílet branky. První půle byla téměř bez šancí na obou stranách. Hosté byli trochou běhavější a měli míc více na kopačkách. Problémy dělal nejvíce hostující hárč silnější postavy jménem Držka. Naopak, tahoun Srbic Dontchev si téměř nekopl, výborně ho hlídal Rych. Hostům rozhodčí uškodil, kdy Bárta zaváhal při odkopu míče a poté hostujícího útočníka lehce zatáhl v našem vápně. Ten se mohl řítit sám na Dana v bráně. Nepískalo se nic, hrálo se dál. Naši největší šanci neproměnil Pawis. Hlavou přehodil vyběhnuvšího hostujícího brankáře a poté měl před sebou prázdnou kasu. Místo klidného zakončení ale volil doražení hlavou a těsně minul. Škoda, mohl to být gól do šatny.

     Ve druhém poločase jsme byli vepředu opět téměř neškodní, největší šanci neproměnil Caninec. Po rohovém kopu osamělý na penaltě hlavičkoval těsně vedle. Naopak, hosté udeřili. Nejdříve z hodně přísné penalty. Po chvíli následovala další, tu ale Dan bravurně chytil. Jenže za pár minut vyběhl hodně z branky, až za velké vápno. Hostující útočník ho přetlačil a dovezl míč až do prádzné branky. Stav 0:2 zůstal až do konce.

 

copyright by Drtikol