Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ačko otočilo vývoj zápasu a ze hřiště posledních Liběšic si veze velmi důležité 3 body za výhru 2:1

5. 4. 2010
Liběšice - Vaňov 1:2 (0:0)

branky Sluka, Bouša
sestava
Dušovský - Sibal Petr (65. Brabec Jiří), Bouša, Bárta, Příhoda - Houda (75. Kodat), Sluka, Machek, Hamala - Zemín, Protschke

     Podobné hřiště jako čekalo na Béčko ve Chvojně bylo vidět v Liběšicích. A tam se také hrálo.
     Strana od tribuny byla celá podmáčená a hřiště prostě louka. Ale podmínky pro oba týmy stejné. Moc kombinačně se hrát nedalo a tak to byl hlavně boj ve středu hřiště. Domácí za první poločas nevystřelili vážně na bránu, v našem vápně se jen odehrálo několik zavárů. S přehledem jsme však vždy míč odkopli. My jsme měli hodně šancí, bohužel jsme neproměnili. Také rozhodčí neodpískal jasnou penaltu v náš prospěch, kdy stoper domácích měl dostat červenou za jasné držení Ilji Zemína, který šel sám na brankáře.
     Druhý poločas byl obrázek stejný, bohužel na začátku jsme inkasovali a to po rohovoém kopu a následném závaru před brankou, kdy míč poskakoval na malém vápně a domácí ho poslali za záda Dana v naší kase. Zbraně jsme nesložili a 25 minut před koncem jsme během 3 minut skóre otočili. Nejdříve z levé strany krásně prostřelil Sluka domácího brankáře a po chvíli na to Bouša v pádu propáli lz velkého vápna vše, so míči stálo v cestě. Do konce zápasu jsme další branku nepřidali. Šancí jsme na to měli dost.

     Po končeném hvizdu jsme si oddychli, zápas na těžkém terénu jsme měli zas ebou. Jsou to důležité body, příští kolo nás čekají první Březiny. Můžeme jen překvapit.

     V kabině se kluci dověděli také výsledek Béčka z Velkého Chvojna - naše rezerva také vyhrála na hřišti poslední, 2:0. A tak jsme mohli jít slavit úspěšný víkend....


copyright by Drtikol