Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko po dobrém výkonu padlo v Srbicích

16. 5. 2010

autor a foto: nasjara

ObrazekVaňovský tým zavítal ve 21.kole na umělou trávu do Srbic, kde hraje svá domácí utkání místní Sokol. Domácí, asi jako jediný tým soutěže, můžou ještě zamíchat přestupovými kartami. Naopak na opačném pólu tabulky je situace velmi vyrovnaná, když celkem sedm týmů včetně Vaňova musí ještě tvrdě bojovat o bytí v 1.B třídě.

Domácí hráči začali velmi aktivně a úvod zápasu patřil jim. Svého tlaku také hned v úvodu využili a ujali se vedení, když domácíObrazek útočník dorazil do prázdné branky předchozí nepovedenou střelu. Hosté pak začali hrát a během prvního poločasu několikrát sahali po vyrovnání. Ani jedna slibná situace ale gólem neskončila. Nadruhé straně naopak domácí hráči skórovat dokázali. Ve stejné situaci, která předcházela první brance, se tentokrát nejlépe zorientoval Drška a znovu do prázdné branky po nepovedené střele stanovil poločasové skóre 2:0.

Do druhého poločasu nastoupili hosté s cílem Obrazekpokusit se korigovat výsledek. Domácí tým byl pod tlakem a převážně se hrálo na jejich polovině. Hosté ale dobývali srbickou branku marně a tentokrát chybělo i pověstné štěstíčko. Největší šanci spálil Bouša po přihrávce Zemína a z malého vápna minul. Následná střela Martinů skončila na břevně. Na druhé straně zazvonil na tyč po trestném kopu Drška. Domácí hráči se dostávali také do dobrých střeleckých pozic, ani jejich výpady do otevřené obrany ale brankou neskončily.

Domácí hráči byli po devadesáti minutách šťastnějším týmem a přiblížili se vedoucím Březinám již na šest bodů. Vaňov sice utrpěl první jarní prohru, ale výkonem znovu nezklamal a díky příznivým zbylím výsledkům udržel osmé místo v tabulce.

FOTO

SOKOL SRBICE - TJ VAŇOV 2:0 (2:0)

sestava: Dušovský - Bárta, Bouša, Sibal, Protschke - Martinů, Machek, Sluka, Příhoda(81.Dvořák J.) - Zemín, Houda(55.Hamala)