Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko pokračuje v nepřesvědčivých výkonech, ale stále se drží nad sestupovým pásmem

17. 5. 2009
Trmice - Vaňov 3:0 (0:0)


sestava
Hampl - Caninec, Zemín (85. Brabec), Dvořák J., Protschke - Dvořák T., Šimek (46. Vrba), Machek, Martinů - Bouša, Veselý (60. Sibal J.)

FOTO

     Velmi důležitý souboj o záchranu se odehrál v sobotním dopoledni v Trmicích. Oba dva týmy na tom nejsou nejlépe. My jsme si chtěli odvézt minimálně bod. Bohužel, nestalo se tak. Odjeli jsme s prázdnou.
     V první půli nás domácí přehrávali, nejnebezpečnější byl rychlík Dobrava. Ale uhráli jsme po 45. minutách remízu 0:0. Naši největší šanci nevyužil Bouša, sám na malém vápně, netrefil hlavou branku soupeře.
     Ve druhém poločasu jsme vstali z mrtvých, měli jsme převahu, ale hned po 5. minutách nás srazil na kolena rozhodčí, kdy odpískal nesmyslnou penaltu za údajnou ruku ve vápně. Náš hráč ji měl u těla. Dále jsme pokračovali v aktivní hře, bohužel, branky střílel soupeř. Domácí přidali ještě dva góly navrch a s přehledem si pohlídali konec zápasu. Za vítězství 3:0 si připisují cenné 3 body do tabulky.

     V dalším kole přijede na náš pažit lídr tabulky Mojžíř a to bude hodné težký zápas. Ale každé utkání začíná za stavu 0:0, určitě se popereme o vítězství, které by nám velmi pomohlo jak v boji o záchranu, tak by nás zvedlo po psychické stránce.


copyright by Drtikol