Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko se po dvouměsíčním půstu radovalo z výhry, odnesl to Heřmanov

8. 11. 2009

Velmi důležitý zápas vzhledem k jarním odvetám a boji o záchranu se odehrál na vaňovském hřišti, kam zavítal soupeř, jemuž se letos sice také vůbec nedaří, ale v minulém kole dokázal tým Heřmanova překvapivě vyloupit Svádov přesvědčivě 0:3. Naopak domácí stejným poměrem padli na hřišti Benešova.

Zápas na těžkém hrbolatém terénu dlouho nepřinesl divákům žádné vzrušení. Prakticky celý první poločas se odehrál mezi oběma vápny a vážnějších situací bylo v prvním poločase jako šafránu. Těsně před pauzou se ale vysmíkl z ofsajdové pasti navrátilec do sestavy Zemín, který se v těchto situacích nemílí 1:0.

V průběhu druhého poločasu nastoupil do hry Hamala, který se záhy dostal do slibné šance. Jeho střela ale cestu do sítě nenašla. Vše si ale Hamala vynahradil za pár okamžiků, když se neohroženě vydal směrem k soupeřově brance. Obránci hostí na něj však nereagovali, doběhl  tak s míčem až na hranici vápna a podél brankáře zasunul k tyči 2:0. Dlouho se domácí ale z pojistky neradovali. Hráči Heřmanova využili nepřehledné situace, která zaváněla ofsajdem a podařilo se jim okamžitě kontrovat na 2:1. Heřmanov vsadil vše na jednu kartu a začal se tlačit dopředu. Domácí hrozili z brejků stále častěji až to jednou vyšlo. Zemín lahůdkově našel v malém vápně hlavu Vrby, který se nemýlil 3:1. Stejný hráč Vrba v úplném závěru přidal ještě jednu branku a stanovil konečné skóre 4:1.

TJ VAŇOV - TJ HEŘMANOV 4:1 (1:0)

branky: Vrba 2, Zemín, Hamala

sestava: Hampl - Caninec, Brabec, Bouša, Protschke - Houda(60.Záleský), Machek, Zemín, Martinů - Vrba, Veselý(46.Hamala)