Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko si veze bod z Mojžíře za remízu 3:3, ke konci sahalo po vítězství!!!

Mojžíř B - Vaňov 3:3 (2:2)

Branky: Kodat 2, Němeček

Sestava: Červinka- Caninec, Dvořák, Navrátil, Protschke-Houda, Krnáč, Vaňkát, Sibal/65. Vrba/, Němeček/80. Harciník/, Kodat

     V dalším kole II. třídy Okresního přeboru zajížděl tým Vaňova na horkou půdu rezervy Mojžíře. Hosté nastoupili ve vítězné sestavě z minulého kola. Nezačali však dobře, protože domácí je od začátku přehrávali a vyhrávali většinu soubojů. Brzy také šli domácí do vedení, když Protschke prohrál 25 metrů od branky hlavičkový souboj a míč směřující do vápna propadl za obranu a domácí hráč jej s přehledem uklidil k tyči. Hosté se snažili brzy odpovědět a po kombinační akci se dostali do dobré šance, ale Krnáčovu nabídku z pravé strany nikdo z vaňovských nevyužil. Takže udeřilo opět na druhé straně, když po rohovém kopu neuhlídal Navrátil domácího hráče na přední tyči a ten hlavou skóroval. O chvilku později mohlo být ještě hůř, když po centru z levé strany Protschke s námahou odvracel míč hlavou na roh před útočníkem, který se již chystal jej uklidit do prázdné branky. Poté vaňovští dostali šanci na snížení, když po Němečkově hlavičce zahrál domácí hráč rukou v pokutovém území a kopala se penalta. Hostující Dvořák z ní však vytěžil pouze rohový kop. Ten rozehrál Krnáč a Kodat z něj trvdou hlavičkou snížil na 2:1. Hosté vycítili příležitost a zatlačili domácí před jejich pokutové území. V poslední minutě se vaňovským podařilo vyrovnat, když po ose Vaňkát- Krnáč- Kodat posledně jmenovaný uklidil míč na zadní tyči do branky.

     Do druhé půle domácí vstoupili náporem, ale bez jakýchkoliv šancí. Hra se počala vyrovnávat a vaňovští několikrát zahrozili. Mohli jít i do vedení, když po přihrávce Krnáče Kodat odmítl hatrick a z malého vápna netrefil pořádně míč. Udeřilo tak na druhé straně, když po ztrátě vaňovských na hranici pokutového území mojžířských, přišla dlouhá přihrávka do běhu na domácího hráče a ten sám proti Červinkovi nezaváhal. Vaňovští se však nevzdali a zatlačili soupeře na jeho polovině. Radovat se mohli z vyrovnání zhruba 12. minut před koncem, když Krnáč vysunul Němečka a ten z hranice vápna z posledních sil kopl do balónu a červenat se musel domácí gólman. Slabá rána mu prošla mezi nohama do branky. O několik minut později se domácím zranil po souboji s Vrbou brankář a do branky musel hráč ze střídačky. Hosté vycítili šanci a chtěli strhnout vedení na svoji stranu. A byli blízko, když se míč odrazil od náhraníka za gólmana zpět k Vrbovi, ale ten místo aby přihrával před prázdnou bránu ukvapeně vystřelil o dost vedle. Do konce utkání stála za řeč již pouze střela Dvořáka, která se ale nevešla mezi tři tyče. Zápas tak skončil smírně 3:3.

 

copyright by Martin