Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko si veze z Ravelu bod za remízu 1:1

Ravel - Vaňov 1:1 (0:1)    

Sestava

Červinka - Brabec, Krnáč, Dvořák, Protschke - Houda, Jaroš (70. Hanták/) Vrba, Sibal (46. Harciník) - Němeček, Kodat (46. Martinů) 

Branka Vaňova: Vrba

       V dalším kole II. třídy okresního přeboru zajížděl tým Vaňova na hřiště nebezpečného Ravelu. Tým složený většinou z mladých a rychlých hráčů se hned od začátku zápasu ujal aktivity a vaňovské v podstatě nepustil na svojí polovinu. Hned zpočátku domácí několikrát zahrozili a dvě jejich gólové šance musel likvidovat Červinka. Udeřilo však na druhé straně, když vaňovští šli po rohovém kopu do vedení. Houda jej rozehrál a nikým nehlídaný Vrba s přehledem hlavou umístil míč k tyči. To domácí na chvilku zmrazilo a vaňovští převzali aktivitu, druhý gól však nevstřelili. Ravel v první půli ještě nastřelil tyč a poslední  minuty prvního poločasu zavřel vaňovské u jejich branky, Červinka však jejich šance zlikvidoval.

     V druhé půli se obraz hry nezměnil, Ravel tlačil, měl víc ze hry, Vaňov pozorně bránil a čekal na brejk. Vynikající zákrok musel vytáhnout Červinka, když vytěsnil střelu z 20 metrů nad branku. Akce Ravelu začínaly být bezzubé a už se zdálo, že tři body poputují do Vaňova. Hosté však trestuhodně naložili s několika brejky a trest přišel vzápětí.  15 minut před koncem Červinka vyrobil jedinou hrubku v zápae, když jej přeskočil balón, o který si řekl a domácí hráč už to měl hlavou do prázdné branky snadné. Vaňovští se snažili ještě brát všechny body, ale i přes vyloučení domácího záložníka si žádnou větší šanci nevypracovali. Každý z týmů si tak odnesl jeden bod do tabulky. Příští zápas nás čeká zápas s lídrem soutěže z Hostovic.

 

copyright by Martin