Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko utrpělo debakl 1:6 v Povrlech vyšperkovaný červenou kartou sekretáře!!!

Povrly - Vaňov 6:1 (3:0)

Sestava

Dušovský - Jiří Brabec, Caninec, Bárta, Protschke - Adamec (75. Šimek) Machek, Vaňkát (46. Rytíř), Martinů - Němeček, Hanták (80. Slanina)

     V dalším kole 1.B třídy zajížděl tým Vaňova do Povrlů povzbuzen domácím vítězstvím z minulého kola. Hráči Povrlů se na jaře rovněž výsledkově trápí, takže hosté doufali v další body. Zklamání však na sebe nenechalo dlouho čekat. Z nevinné akce hráči Povrlů šli brzy do vedení a poté co se o několik minut později vyhnuli ofsajdové pasti bylo již skóre 2:0. Vaňovští byli herně vyrovnaným a chvílemi i lepším soupeřem, vypracovali si však pouze jedinou akci. Po prudké přihrávce Canince si zpracoval ve vápně míč Bárta a tvrdě vypálil pravačkou, domácí gólman Koutský však vytáhl bravurní zákrok. Nedáš dostaneš se nepotvrdilo, když za již překonaného Dušovského zaskočil na brankové čáře Bárta a míč vyhlavičkoval nad branku. O pár minut později bylo pro vaňovské hůř, když Brabec vracel domácím míč, ti rychle rozehráli a pravý obránce musel zatáhnout za záchrannou brzdu, kdy rukou stáhl domácího útočníka, který by postupoval sám na branku. Za to si vysloužil od hlavního sudího červenou kartu. Hráči Povrlů výhodu jednoho muže v poli do poločasu jednou využili, když šli sami dva na Dušovského, který výborně chytil první střelu avšak proti dorážce byl již bezmocný. Přestože měli domácí ještě dost šancí, poločas skončil 3:0.

      V druhé půli hostující Vaňov hrající o deseti nesložil zbraně a zatlačil domácí do defenzivy. Ti však z brejku dali na 4:0. Vaňov snížil po trestném kopu Bárty, který jemně lízl Němeček hlavou a domácí brankář se musel červenat. Víc branek však vaňovští nevstřelili, naopak po dvou únicích se skóre zastavilo na skóre 6:1 pro domácí.

 

copyright by Drtikol