Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko v poločase vedlo, nakonec ale odjelo z Chlumce s debaklem

15. 11. 2009

Podzimní derniéru si A tým odbyl na hřišti Chlumce.

V prvním poločase se z počátku dostávali do šancí pouze domácí, jejich koncovka ale byla dlouho nepřesná. Až po půl hodině hry se chlumečtí trefili ze střední vzdálenosti přízemní střelou, na kterou byl Hampl krátký. Vaňov chvilku nato kopal po faulu na Zemína pokutový kop, který Caninec s přehledem proměnil 1:1. Vaňov se osmělil a byl v těchto momentech lepším týmem, čehož dokázali hosté také využít po hlavičkované Zemína a Záleského. Druhý jmenovaný dokázal Vaňov dostat do vedení. Těsně před poločasem ještě Zemín nebezpečně pronikl do vápna, jeho zpětnou přihrávku ale všichni útočící hráči přeběhli.

Druhý poločas začal aktivněji Chlumec, kterému navíc přišla na pomoc penalta. Hampl ale svůj tým podržel a vyrazil na roh. Bohužel z následného rohu hosté nepokryli domácí hráče a bylo to 2:2. Tato situace se opakovala za malou chvilku znovu. Statická obrana hostí znovu nechala domácí zakončit po rohu 3:2. Utkání bylo ve druhém poločase velmi nervózní a hlavní vinu na tom nesl hlavní rozhodčí Koloc, jenž si absolutně nedokázal sjednat respekt. Hosté ve druhém poločase prakticky nedokázali ohrozit chlumeckou branku. Naopak na branku Vaňova se valil jeden útok za druhým a skóre začalo nepříjemně narůstat. Nakonec se zastavilo na stavu 6:2, a to dalším velkým šancím odolával statečně Hampl, někdy s pomocí pár obránců, kteří ještě měli snahu bránit.

TJ CHLUMEC - TJ VAŇOV 6:2 (1:2)

branky: Caninec pk., Záleský

sestava: Hampl - Caninec, Bouša, Protschke, Brabec - Houda(60.Rytíř), Machek, Záleský, Hamala - Zemín(82.Harciník), Vrba