Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko znovu doma neprohrálo a má dvě kola před koncem jistotu záchrany.

6. 6. 2010

autor: nasjara

V pravém letním počasí se odehrálo další kolo 1.B třídy. Na dobře připravený vaňovský pažit přijeli bojovat nováčci soutěže z Benešova. Vaňov má v posledních kolech problémy se sestavou. Tentokrát chyběl Sluka, stále zraněný Bárta a brankáři Štorc a Dušovský, což ale nebyl takový problém, protože domácí kouč Charvát má v záloze Kalinu, který se tedy po delší odmlce vrátil do vaňovské branky.

ObrazekUtkání začalo pro domácí hráče pohádkově. Hned ve 3.minutě našel Kalina odkopem od branky Kodata, který prostrčil míč do vápna na úplně volného Hamalu a ten se nemýlil 1:0. Hosté se ale ze studené sprchy velmi rychle oklepali a hned dvakrát se řítili na Kalinu. Ten ale v obou případech předvedl svůj dobrý postřeh a zachránil. Na druhé straně se vyznamenal několikrát i hostující brankář. Zejména jeho zákroky proti dvěma hlavičkám Zemína z bezprostřední blízkosti byly klíčové. Těsně před koncem poločasu byla k vidění kuriózní situace, když Zemín po pěkném naběhnutí na centr do vápna přehodil hlavou hostujícího brankáře. Míč směřující do prázdnéObrazek branky se ale odrazil od tvrdého brankoviště a hostující svatyni těsně přeskočil.

Ve druhém poločase předvedli hosté velmi dobrý výkon a ukázali jak moc se chtějí zachránit. Celý druhý poločas se tlačili do útoku a jejich pohyblivý hráči težce domácí obraně zatápěli. Kalina v brance byl ale pro hostující hráče velkou překážkou. Hosté se ale nakonec vyrovnání (nutno podotknout že zaslouženého) dočkali, když jejich útočník středem obrany prošel až před Kalinu a jemným přehozením srovnal. Hosté měli i další velké šance Obrazekjejich snažení ale další branku nepřineslo. Domácí hráči druhý poločas nepředvedli prakticky nic. Jedinou šanci zahodil po centru Rytíře Kodat, který minul hlavou v jasné pozici. Pohyblivost hostujících hráčů odnesl červenou kartou stoper Bouša, který dvakrát během zápasu musel zatáhnout za záchranou brzdu a poroučel se předčasně pod sprchu. Konec zápasu byl ale blízko a tak domácí hráči přeci jen domácí tvrz ubránili za remízu 1:1.

FOTO

TJ VAŇOV "A" - MSK BENEŠOV n/P 1:1 (1:0)

branka: Hamala

sestava: Kalina - Bouša, Houda(60.Rytíř), Sibal, Protschke - Příhoda, Martinů, Machek, Hamala(75.Caninec) - Zemín, Kodat(75.Slanina)