Jdi na obsah Jdi na menu
 


Áčko znovu nezvládlo druhý poločas, Trmice si odvezli z Vaňova všechny body

27. 9. 2009

Po nezvládnutém zápasu v Chuderově, čekal na Áčko další soupeř z ústecka MSK Trmice. Znovu se ukázalo, že derby zápasy z nějakého neznámého důvodu Vaňov prostě nezvládá. Bilance z posledních 30ti soutěžních derby je velmi nelichotivá 17 proher, 7 remíz a pouze 6 výher!!!

Přitom zápas proti Trmicím začal velmi dobře a domácí se dostali několikrát také do zakončení. Bohužel žadná šance gólem neskončila. Největší šanci spálil Vrba, který postupoval ve dvojici s Rytířem sám na bezmocného hostujícího gólmana, místo přihrávky před prázdnou branku ale zvolil střelu, která pouze zazvonila o tyč. Trmice měli také svoje šance, s těmi si ale Hampl v domácí brance dokázal poradit.

Ve druhém poločasu Trmice projevili větší vůli po vítězství, ke kterému je nasměrovala šťastná branka ze standartní situace, když míč po jemné teči propadl až na zadní tyč, od které se odrazil do sítě. O chvilku později přišla definitivní zkáza pro Vaňov. To se vřítila do otevřené obrany trojice hostujících hráčů. Jejich první zakončení ještě Hampl pohotově zneškodnil, na následnou dorážku už byl ale i on krátký. Bezkrevný vaňovský výkon ve druhém poločasu zvedl na konci utkání alespoň proměněným pokutovým kopem, po ruce stopera Trmic Berana ve velkém vápně, Caninec 1:2.

TJ VAŇOV - MSK TRMICE 1:2 (0:0)

branka: Caninec z pk.

sestava: Hampl - Bouša, Caninec, Protschke, Brabec - Houda(70.Veselý), Machek, Záleský, Rytíř(60.Hamala) - Vrba(65.Kodat), Zemín