Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ani ve třetím zápase jara Vaňov nebodoval naplno, další remíza se zrodila v zápase proti Úštěku

12. 4. 2009

Další remíza, v pořadí už osmá, se zrodila v zápase proti Úštěku. O první jarní výhru jsme tentokrát přišli v 89.minutě zápasu.

Do vedení se dostali v prvním poločase hosté, když si za obranu naběhl Rešl a zblízka překonal Dušovského 0:1. Vaňov dokázal ale brzy srovnat. Machek napřáhl ze střední vzdálenosti a jeho utěšenou střelu zastavilo až břevno hostující brány. Odražený míč si ve vápně našel Hnízdo, který byl následně faulován a kopala se penalta.Tu s přehledem proměnil Dvořák T. 1:1.

Ve druhém poločase si na rohový kop Šimka naběhl Zemín a nekompromisně poslal hlavou Vaňov do vedení 2:1. Vaňov měl několik příležitostí přidat pojistku zejména po nebezpečných únicích Dvořáka T. po pravé straně. Žádná se ale neujala a tak přišel trest. V 89.minutě využili hosté skrumáže ve Vaňovském vápně a srovnali stav na 2:2. Vaňov se ještě pokusil překlopit misky vah na svou stranu, ale podobný závar nedokázal využít. Naopak už v nastaveném čase se řítil sám na Dušovského hostující hráč, naštěstí si domácí brankář zkušeně s touto situací poradil a zachránil bod.

V nastaveném čase ještě hosté přišli vlastní nedisciplinovaností o dva hráče, kteří viděli v rukou rozhodčího Raka červený kartónek.

TJ VAŇOV - SLAVOJ ÚŠTĚK 2:2 (1:1)

branky: Dvořák T. pk., Zemín - Rešl 2

sestava: Dušovský - Caninec, Dvořák J., Protschke, Martinů - Houda, Machek, Šimek, Dvořák T. - Zemín, Hnízdo(46.Kodat(84.Slanina))