Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko doma podlehlo Hostovicím 1:2

26. 4. 2010

Vaňov B - Hostovice 1:2 (1:2)

branka Lidický

sestava: Dušovský - Veselý (70. Brabec Jiří), Caninec, Brabec Jan, Hanták - Adamec, Šimek, Dvořák Jaroslav (80. Slanina), Příhoda - Kodat (60. Pec Václav), Lidický

     Hosté doma minulé kolo prohráli 2:3 s SKP, což je náš největší soupeř o sestup z II. třídy. To nám moc do karet nehraje. A proto jsme chtěli Hostovice porazit. Zvláště, když další kolo jedeme do Skorotic a tam se budou uhrávat body těžko.

     Bohužel od počátku nám vázla hodně kombinace po zemi. Hráli jsme nakopávané míče a byli téměř bezzubí. Vůbec se nám nedařilo, vyložené šance jsme si nevypracovali. Je pravda, že soupeř také ne, ale byl ve středu pole bojovnější a běhavější. Svoji aktivitou nás potrestal asi po půl hodině hry. My jsme vzápětí ale srovnali, trefil se Lidický krásně z otočky z velkého vápna. Bohužel, hra pokračovala stále stejně. A to na obou stranách. Do konce poločasu hosté opět vsítili branku a za stavu 1:2 pro nás se odcházelo do kabin.

     Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, jen větší šance chyběla, byly to jen stále takové neškodné náznaky. Hosté prakticky nevystřelili na nši branku. Poslední čtvrthodinu jsme soupeře zatlačili do vápna, bohužel žádný z našich pokusů se neujmul v branku. A tak druhý poločas skončil bezbranek a celkový zápas výhrou 2:1 pro Hostovice.

     Škoda, ze dvou domácích zápasů máme pouze bod. Na nšaem pažitu by jsme neměli ztrácet, a hlavně, pokud je soupeř hratelný. Je znát, že většina kluků z béčka nechodí nebo nestíhá tréninky. Věřme ve zlepšení, do Skorotic jedeme překvapit.


copyright by Drtikol