Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko doma proti Povrlům B spalovalo jednu šanci za druhou

12. 5. 2008

TJ Vaňov B - Povrly B 1:1 (1:0)

sestava

Karas - Dovolil, Brabec Jiří, Caninec, Příhoda - Hamala, Adamec, Pec, Slanina (60. Matiscsák L.) - Hanták, Vrba

    Po šťastném, ale vydřeném vítězství v Chlumci nás čekala rezerva Povrlů. S tímto týmem máme výsledky jako na houpačce, tentokráte jsem chtěli zvítězit. Pustili jsme se do soupeře, jedna šance střídala druhou. Nepřálo nám ale štěstí a také nemohoucnost našich střelců nám nepomohla. Jedinou trefu v prvním poločase zaznamenal Hanták po chybě hostující obrany. Do dalších šancí slibných se dostali Hadži, Vrba i Hanták, druhou branku jsme však nevstřelili.
    Druhý poločas byl opět v naší režii, hosté ohrozili naši branku jen jednou nepříliš vydařenou střelou, se kterou si obrana a Karas v bráně poradili. Sám před gólmanem se ocitl Hamala, trefil hostujícího brankáře. Šebík netrefil odkrytou branku, Vrba při hlavičce mířil z metru těsně vedle. Nedáš dostaneš, tak zní známé fotbalové pravidlo. A stalo se. Rozhodčí Grupač odpískal vymyšlenou penaltu 10 minut před koncem, kteoru hosté proměnili. My jsme chtěli vyhrát, bohužel, neproměnili jsme mnoho šancí.

    Veliká škoda, ztratili jsme 2 body, mohli jsme udržet druhé místo. Příští zápas hrajeme v Hostovicích, které posílili. A áčko hraje ve stejný čas. Bude to těžké, věřím, že přivezeme bod.


copyright by Drtikol