Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko na běhavějšího lídra tabulky jasně nestačilo

11. 5. 2010
Vaňov B - Střekov B 0:4 (0:2)

sestava
Burgr - Veselý, Caninec, Brabec Jan (46. Hájek), Brabec Jiří - Hamala, Šimek, Lidický, Příhoda - Dušovský, Dvořák Jaroslav

     Velmi težký oříšek nás čekal v dalším domácím zápase - přijela k nám rezerva ze Střekova. Soupeř ztratil v celé soutěži pouhé dva body za jednu remízu. Celou sezónu působí suverénně. I když je pravda, že my jsme byli jeden z mála týmů, který lídra tabulky na podzim potrápil a to na jeho hřišti.

     Bohužel v domácím zápase nám chyběly 4 hráči ze základní sestavy a tak to trenér Bimbo musel nějak slepit dohromady. I tak jsme si chtěli s fotbalovějším týmem zahrát a zkusit ho potrápit.

     První poločas jsme se nedostali pořádně k zakončení a spíše jsme se jen bránili. Soupeř udeřil po našich chybách, jinak jsme důsledně bránili.
     Ve druhém poločase to bylo podobné, sice jsme byli trochu více aktivnější, ale branku jsme nevstřelili. A hosté stříleli ostrými opět dvakrát. Nutno ale podotknout, že jim k dosaženým brankám výrazně pomohl rozhodčí Kopecký, který je funkcionářem v mužstvu Střekova. Což je naprosto nepochopitelné, že komise rozhodčích takto delegovala sudího.

     Příští týden nás čeká těžký ale důležitý zápas v Sebuzíně, kde chceme uhrát minimálně bod.


copyright by Drtikol