Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko napravilo výpadek v úvodním kole, porazilo doma Velké Chvojno 5:2

1. 9. 2009

Vaňov B - Velké Chvojno 5:2 (4:0)

sestava

Dušovský - Veselý, Caninec, Šimek, Brabec Jiří - Houda (46. Sibal Josef), Adamec, Hadži (55. Sibal Petr), Hamala - Kodat, Hanták

branky: Kodat 2, Hanták, Hamala, Šimek

     Napravit nevydařenou premiéru a zvítězit - takový byl cíl naší rezervy. Na trenérskou lavici se vrátil Zdeněk Bím, a bylo to hned znát. V kabině i na hřišti panovala disciplína.

     Do soupeře jsme se zakousli pořádně a od počátku jsme byli lepším týmem. Hosté hrozili spíše z brejků. První dvě branky vstřelil Kodat - zvláště první stojí za zmínku - individuální akci, kdy se prokličkoval vápnem až na penlatu, zakončil s přehledem. Byl to slalom jako od legendárního lyžaře Alberta Tomby. Další branku přidal Hanták po šťastné teči a ten samý hráč ještě přihrál na čtvrtou branku Mírovi Hamalovi. Po půl hodině byl stav 4:0 a hosté byli zralí na ručník. Začali nás okopávat, hádat se s rozhodčím. A my jsme se zbytečně nechali svést na jejich vlnu. Od této chvíle jsem úplně přestali hrát a hosté několikrát nebezpečně zahrozili. Náskok jsme do poločasu ubránili.

     Ve druhém poločase jsme bohužel navázali na konec prvního. Kazili jsme přihrávky a znervózněli jsme. Hosté toho využili (i když často neférovou hrou) a snížili na 2:4. Pojistku přidal Pepa Šimek krásným volejem z rohového kopu, který servíroval Míra Hamala.

     Hosté od stavu 0:4 v jejich neprospěch se jen hádali, nadávali rozhodčímu (ten nijak nezasáhl a ještě více znervózněl, z čehož pramenily další nepřesnosti) a hráli velmi zákeřně. Naštěstí nejsou žádní zranění. Je pravda, že sudí svými nepřesnostmi z klidného zápasu udělal tzv. bramboračku.

     První půlhodina vypadala na to, že si jako A tým vylepšíme skóre, ale nestalo se tak. Nevadí, důležité jsou 3 body, doma by jsme neměli ztrácet. Příšítí kolo jedeme do Tisé a tam to bude hodně těžké.

Copyright by Drtikol