Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko opět padlo 0:2, tentokráte doma s Malečovem

27. 4. 2008
TJ Vaňov B - Malečov 0:2
foto zde
sestava
Burgr - Dovolil, Caninec, Záleský, Dvořák T. - Matiscsák L. (65. Hájek), Brabec Jiří, Houda, Hamala - Pec, Vrba
střídačka - Brabec Jan alias Čóča

Malečovu se na naší půdě vůbec nedaří, což pro nás mohlo být psychickou výhodou. Chtěli jsme po 2 nevydařených zápasech bodovat a udržet druhé místo. Pokud by soupeř vyhrál, mohl by se na nás nebezpečně dotáhnout.

V prvním poločase byla hra celkem vyrovnaná, hosté často nakopávali míče na své rychlé útočníky a naše obrana s tím měla občas problémy. My jsme se vždy dostali až k vápnu, ale míč jsme dál neprotlačili. Střely končili vysoko nad. Oba týmy kazily přihrávky a prakticky vymizeli středové řady. Fotbal to opravdu nebyl moc pohledný. Těsně před poločasem hostům jeden z rychlých brejků vyšel a Malečov vsítil.

Ve druhém poločase jsme se dostávali ke slibným šancím, ale ani jeden ze střelců - Brabec Jiří, Houda, Vrba či Dvořák T. - neměli správně seštelované nohy. Všechny střely mířily vysoko nad branku do ochranné sítě. Hosté ve druhém poločase neměli ani jednu vážnější šanci, vystřeli pouze jednou na branku. A to jim stačilo. Jeden z malečovských útočníků se trefil přímo do šibenice. Škoda. Do konce zápasů stav zůstal 0:2, již druhý zápas jsme nevstřelili branku, což není zrovna pěkná vizitka útočné formace.

Příští zápas zajíždíme do Chlumce, který je sice předposlední, ale určitě to nebude jednoduché. Na Chlumec hrát umíme, tak věřím, že přivezeme alespoň bodík a naši útočníci rozvlní síť.

Jediná pozitivní zpráva je, že Mojžířská rezerva vyhrála i svůj 18 zápas, a to v Přestanově, což znamená, že se stále držíme na druhém místě. Ale jak dlouho s těmito výsledky??? Toť otázka. Snažme se co nejdéle...

copyright by Drtikol