Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko opět padlo, a to 2:4 doma se Sebuzínem

11. 10. 2009
Vaňov B - Sebuzín 2:4 (2:0)
sestava:
Dušovský - Veselý, Brabec Jiří, Caninec, Protschke (75. Dolák) - Pec, Machek, Adamec, Hamala - Kodat (60. Slanina), Hnízdo

branky: Protschke, Kodat

     Po sérii porážek jsme přivítali doma Sebuzín. Zatím máme 6 bodů a samozřejmě jsme to chtěli změnit. A snažili jsme se od začátku zápasu, hlavně v prvním poločase.
     Míč jsme ovládali hlavně my, tlačili jsme se do vápna hostí a byly z toho i nebezpečné šance. Přesto jsme zaúřadovali od jinud - střelou z dálku, kterou vyslal Protschke a hostující brankář ji nechytil. A asi po 10 minutách jsme zvýšili na 2:0, kdy do prázdné branky zakončoval Kodat. Další šance jsme měli, ale neproměnili. Hosté v první poločase měli také několik šancí, ale nebylo to vážné ohrožení.
     Zato ve druhé půli - jakoby na hřiště přišlo jiné domácí mužstvo - my jsme se přizpůsobili hře hostů, hráli nakopávané míče, místo toho, aby si dali  míč pěkně po zemi a soupeře dorazili další brankou. V rozmezí asi 10 minut jsme dvakrát inkasovali. Nejdříve neudržel střelu Dušovský v brance, naše obrana jen koukala, jak hostující útočník dobíhá a skóruje. Druhá branka byla podobná, z pravé strany centr, opět Dan neudržel prudkou střelu a hosté dorazili do prázdné branky. Dan ale za branky nemohl, byly to těžké střely. Stav byl 2:2, my jsme do té doby neměli vážnější šanci. O chvíli později nastala kuriózní situace. Náš Protschke dostal loktem a ležel na zemi. Láďa Caninec zakopl míč do autu. Hosté po přerušení ale hodili aut, hlavou prodloužili do vápna a další hráč prostřelil Dana v bráně. Sebuzínští argumentovali, že o tom nevěděli....
     To nás psychicky zlomilo, nedostali jsme se vůbec do hry, byla to křeč. Hosté nás pak dorazili 4 brankou. Stav 2:4 v náš neprospěch byl na světelné tabuli i po konečném hvizdu hlavního rozhodčího.

     Je to škoda, zápas byl výborně rozehraný a soupeř vypadal na to, že body zůstanou doma. Bohužel naší nedisciplinovaností jsme se připravili o vítězství sami.

     Další kolo hrajeme ve Valtířově, zabereme a přivezeme nějaké body.


copyright by Drtikol