Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko otočilo proti Ravelu poločasový stav 0:2 a zvítězilo 3:2

10. 10. 2010

Vaňov B - Ravel 3:2 (0:2)

branky: Caninec 2, Hamala

sestava

Červinka - Veselý, Caninec, Hanták, Brabec Jiří - Němeček (46. Harciník), Šimek, Stehlík, Sibal - Kodat (70. Vondra), Hamala

ještě střídal Sluka Jaroslav

     Mladé mužstvo čekalo na naše Béčko. S Ravelem se nám celkem daří, chtěli jsme konečně vyhrát.

     Hrál se celkem pohledný fotbal, měli jsme celkem více ze hry. Největší problémy nám dělal hostující hráč Tomáš Kasprij svoji rychlostí. A právě on zařídil oba góly v prvním poločase svými přihrávkami. Hosté měli ještě jednu šanci, tu neproměnili. My jsme měli také šance, Kodat neuspěl tak jako ostatní.

     Do druhého poločasu nastoupil Filip Harciník jako osobní strážce Kasprije. A svoji funkci splni na výbornou, dokonce hned na začátku poločasu se dostal do slibné šance, hostující brankář odvrátil na roh. Ostaní kluci z béčka bojovali a to se nám vyplatilo. Láďa Caninec dostal o poločase pusu a to mu přineslo štěstí. Dva rohy, dvě branky. Nejdříve hlavou, poté dorážka. A bylo vyrovnáno. Hosté za druhý poločas neměli ani jednu šanci, která by Červinku v naší bráně ohrozila a nějak vyvedla z koncentrace. A protože zalezlo sluníčko za kopce, byla Červajzovi docela zima. Kýženého vítězného gólu jsme se dočkali asi 5 minut před koncem. Po nepřímém trestném kopu, který zahrával Pepa Šimek, se dostal k odraženému míči Hamala a nekompromisně zavěsil k zadní tyči. Do konce zápasu jsme si věe už pohlídali.

     Podali jsem velice pěkný výkon, bojovali jsme a konečně zase doma zvítězili a získali 3 body. Super. Teď by to chtělo potvrdit vítězství v neděli na umělce na Armě proti Hostovicím. Hraje se od 10:30.

 

copyriht by Drtikol