Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko pouze remizovalo s poslední Chabařovickou rezervou, ale udrželo si odstup

4. 5. 2009
Vaňov B - Chabařovice B 2:2 (0:1)
branky:
Štěrba, Caninec (pen)          FOTO

sestava:
Dušovský - Vrba (46. Brabec Jiří), Caninec, Štěrba, Příhoda - Hamala, Adamec, Záleský, Stehlík - Kodat (65. Sibal P.), Hanták (46. Sibal J.)

     Předposlení tým tabulky II. třídy hostil poslední tým. Domácí určitě chtěli udržet odstup od soupeře a proto byl cíl jasný. Neprohrát, nejlépe vyhrát.

     Jenže domácí trápila celý první poločas nepřesnost v přihrávce a také útok byl bezzubý. Když už se dostal někdo z vaňovských do šance, žádné ohrožení hostujícího brankře z toho nebylo. Hosté nebezpečně zahrozili po půl hodině hry, dvakrát z rychlého brejku po pravé straně. A po třetí, těsně před poločasem, soupeř uspěl a vstřelil vedoucí branku. Za stavu 0:1 se odcházelo do kabin.
     Ve druhé půli se hra domácích zlepšila, a po 15 minutách se povedla akce Záleského, který přesně odcentroval na hlavu Štěrby. Jenže neuplynulo ani 5 minut, a hosté se dostali opět do vedení. Chybu v rozehrávce domácích na polovině hřiště potrestali brankou. Zbytek zápasu se dohrál převážně na polovině hostí, a 15 minut před koncem jsme srovnali. Po faulu na Pepu Sibala kopal Caninec penaltu a proměnil. Hosté měli jen několik standartních situací, my jsme ve velkém tlaku už vsítit branku nedokázali, a tak zápas skončil remízou 2:2, čímž jsme udrželi náskok na soupeře 8 bodů.

     V příštím kole jedeme do Petrovic. Na hřišti lídra tabulky nás nečeká určitě lehké utkání.


copyright by Drtikol