Jdi na obsah Jdi na menu
 


Béčko prohrálo v Mojžíři 1:4

6. 9. 2010

Mojžíř B - Vaňov B 4:1 (2:0)

branka Veselý

sestava

Červinka - Harciník (31. Protschke), Brabec, Caninec, Veselý - Němeček, Šimek (46. Blažek), Dvořák Jaroslav, Vondra (60. Zpěvák) - Kodat, Pawis

 

     Domácí hodně omladili svoji rezervu, a tak se dalo čekat, že budou běhavější. To se také ukázalo. Hlavně naše pravá strana obrany měla problémy. My jsme domácího brankáře v první půli neohrozili, neměli jsme ani jeden roh. Domácí měli hodně šancí a vše spalovali. Branky jsme si dali téměř sami - nejdříve Červinka zbytečně vyběhl a domácí útočník ho přehodil. Druhou banku jsme dostali po závaru před naší kasou. Na kopačce měl míč Filip Harciník a mohl v klidu odkopnout na roh. Bohužel mojžířský útočník byl rychlejší a do prázdné brány zvýšil na 2:0 ve prospěch domácích.

     Ve druhé půli jsme začali aktivněji, měli jsme i menší tlak. Domácí už hráli na brejky. Bohužel jeden z nich využili. Ale hodně jsme se zlobili, byl to jasný offside. Bojovali jsme dál, Veselý snížil na 1:3. Po pár minutách jsme se mohli soupeři přiblížit na rozdíl jedné branky. Ale Kody nemá střeleckou formu a z úhlu tvrdou ranou trefil v brance domácího gólmana. Z protiútoku se potvrdilo známe fotbalové rčení - nedáš dostaneš. Čtvrtým gólem se domácí uklidnili. Zápas se poté dohrával v klidu, měli jsme menší tlak, ale bez kýženého gólového úspěchu.

 

 

copyright by Drtikol